Kan du växa gröna bönor i en Topsy nedvänd?

Kan du växa gröna bönor i en Topsy nedvänd?

Gröna bönor är en del av familjen och har vissa funktioner som standard tillväxt. De växer på buskar eller vinstockar, beroende på sort, och kräver full sol, bra dränering och massor av näring. Bönor växer bra i krukor och Topsy nedvänd planters, på uteplatser eller inomhus.

Bönor i behållare

Bönorna är en mycket framgångsrik gröda i krukor och behållare av olika slag, så länge de får rätt typ av vård. I standard krukor och behållare kräver pole bean sorter, som växer lång vinstockar, stöd från en stav eller veggie bur.

Topsy nedvänd planteringsmaskiner

Topsy nedvänd planters hänga upp och ner för att ge sina anläggningar massor av ljus, luftcirkulation och skydd från marken och dess sjukdomar. Denna växande metoden skyddar även växter mot insekter och skadedjur, som är särskilt dras till anbud växter som bönor. Bönor av bush och pole sorter växer bra i Topsy nedvänd plantageägare.

Växande bönor

Gröna bönor kräver särskilda odlingsförhållanden, även i Topsy nedvänd krukor. Bönorna ska få rika, näringsrik jord med gott om organisk kompost, full solexponering hela dagen och minst 1 tum av vatten i veckan.