Kan du sätta plast i en ceder garderob?

Kan du sätta plast i en ceder garderob?

Lämna dina kläder i plastpåsar från kemtvätten under korta perioder är ett bra sätt att skydda plaggen från damm. Om du tänker lämna dem där längre än en säsong, men kan du sluta med fukt problem och svamp på dina plagg. Dessutom, om du har gått till besväret att linje din garderob med aromatiska cederträ med det uttryckliga syftet att skydda era kläder, gå vidare och använda det naturliga skyddet till din fördel och inte sätta plast i en ceder garderob.

Cedar trä myggmedel egenskaper

Cedar skogen innehåller naturliga egenskaper som stöter bort insekter. Western Red Cedar, extraherar särskilt toxiner från inuti träet att förhindrar svamp bildas på trä. Dessutom, de naturliga toxinsna stöta bort insekter, som malar, som kan vara bane av ull och andra känsliga plagg i en garderob.

Förebyggande av fukt

Små, slutna områden som garderober kan ha en hög vattenhalt, som lockar insekter och svampangrepp. Kontrollera nivån av fukt är då nödvändigt för att skydda kläder från ett angrepp. Förutom den naturliga myggmedel egenskaper, cederträ absorberar och släpper fukt skapar gynnsamma, torra förhållanden för garderober.

Luftfuktighet och plast

När du täcker kläder med plastmaterial, skapar luft instängd inuti värme som resulterar i luftfuktighet inne plasten. När du lämnar kläder inuti plast under långa perioder, lockar fukt svamp sporer. Om du har tagit kläder ur en plast förvaringsväska och hittade små vita fläckar spräcklig på tyget, är mögel. Skydda kläder från damm i garderoben med draperingar en lätt filt eller handduk över toppar plagg snarare än plast.

Revitalizing aromatiska ceder

Med tiden minskar aromatiska ceder doft i garderoben. Du behöver inte misströsta, som du kan vitalisera den aromatiska cedern i några enkla steg. Ta bort innehållet i garderoben, linje golvet med plast och placera ett ark av plast framför dörren för att skydda resten av rummet från damm. Lätt sand av trä med 60-slippapper. Slipa ett tunt lager från trä släpper den frisk doften av trä under. Torka av trä med cederträ eterisk olja att slutföra förnyelse.