Källaren lägenhet lagar

Enskilda intresserade av att hyra ut sin källare för att göra några extra cash bör vara medvetna om de lagar som gäller. Källaren lägenhet lagar är utformade för att säkerställa att åkande lever i en säker, beboelig miljö, och om hon inte är fastighetsägaren kan hållas ansvarig.

Utgångar

För en källare lägenhet lagliga, måste det finnas minst två fungerande utgångar i nödsituationer. Enligt riktlinjerna i Boston bostäder-koden, måste alla källare lägenheter också innehålla ett fönster som gör upp minst åtta procent av enheten. Till exempel om källaren är 100 kvadratfot, måste fönstret vara åtminstone åtta kvadratfot.

Avståndet

För att en källare lägenhet lagliga, måste det innehålla en viss mängd golvyta. I Boston, måste varje källare lägenhet ha minst 150 kvadratfot boyta och en ytterligare 100 kvadratfot för varje ytterligare person som upptar lägenheten. Om en person intar ett sovrum, måste den innehålla minst 70 kvadratfot av utrymme och 100 kvadratfot om ett par delar sovrum.

Toronto

Källaren lagar gäller inte bara till Amerika, men till andra delar av världen också. Till exempel måste källaren Lägenhet i Toronto ha en takhöjd på minst 6 fot 5 tum. Badrummen har vara utrustade med antingen fläkt eller fönster, och köket måste innehålla arbetande spis och kylskåp. Ägaren av fastigheten måste också se till att en fungerande rök larm är installerat.