Kabinett idéer & Tips för att organisera ett nytt kök

Kabinett idéer & Tips för att organisera ett nytt kök

Förhindra att ditt nya kök blir rörig och oorganiserade genom att genomföra några tips och tricks i ditt kök. En oorganiserade kök förhindrar fullständig funktionalitet genom att tvinga dig att söka efter objekt att utföra en uppgift. till exempel, om du har att söka efter rätt skål att blanda cookies i, förlorar du värdefull tid. När organisera ditt kök, vara medveten om vilka artiklar använder du oftast att se till att de är helt tillgänglig för dig.

Variera skåp höjder

När du utformar dina nya köksluckor, design skåp och bänkskivor att variera i höjd. Nedre skåp kommer i en mängd olika höjder. Köp din underskåp i olika höjd nivåer. Utföra vissa uppgifter, till exempel knåda degen, på en lägre skåp bänkskiva hindrar dig från att göra dessa uppgifter på en obekväm höjd nivå.

Hushållspapper

I stället för montering av dina papper handdukshållare på synlig plats, montera den inuti ditt kök skåp. Montera hållaren på undersidan av ett köksskåp och skär en slot i botten av skåpet. Detta gör pappershanddukar att sticka ut genom botten på ditt kök skåp, vilket gör dem lättillgängliga samtidigt förhindra dem från att bli fult i ditt kök.

Plattan Rack

Köp plattan rack för att lagra din plattor i ditt skåp. Plattan rack både organisera ditt skåp och hindrar din plattor från att använda en stor mängd skåp utrymme. Ytterligare en fördel kräver plattan rack inte att du installerar dem, eftersom de helt enkelt sitta i kabinettet.

Plast matkassar

Många människor spara plast matkassar av olika anledningar. Istället för att ägna en hela kabinett att lagra din plast matkassar, köpa en plast livsmedelsbutiker väska dispenser. Om du vill skapa en själv, ren en tom 2-liters läsk flaska och avbröt sin topp. Skär bort, lämnar en liten öppning stor nog för dig att ta dina väskor samtidigt förhindra väskor från att falla ur 2-liters flaskan lägre pipen. Skruv 2-liters flaskan upp och ner på insidan dörren till ett skåp. Placera dina matkassar i topp och dra dem ur botten.

Utse ett skåp

Utse varje skåp i köket för olika artiklar. Välj en skåp att hålla din stora skålar samtidigt som en annan kommer att hålla din Dryckesaccessoarer. Detta förhindrar ditt skåp från att bli rörig och oorganiserad. När identifiera olika skåp använder, ta hänsyn till både storleken på objekten och storlekar av skåpen; exempelvis måste tall kastruller och stekpannor vara inrymt i ett högskåp.