Italienska Cypress tillväxt

Italienska Cypress tillväxt

Ett träd som har full solsken i väl bevattnade jorden och bör vara släckt regelbundet--åtminstone tills de når mognad--italienska cypress stoltserar med en rik historia och kulturarv som dateras till tiden för gamla grekerna och romarna. Denna vintergröna träd används regelbundet idag som ett trädgård exemplar.

Tillväxttakt

Tillväxttakten i den italienska cypress anses vara måttlig, vilken enligt stiftelsen Arbor Day, betecknar ett träd som växer mellan 13 och 24 inches årligen. Detta träd noteras för dess unika tillväxtmönster, som inkluderar en strikt upprätt hållning, skytte uppåt med en total bredd på ca 3 fot. Skinny i sitt utseende, den italienska cypress bär en likhet med en lång, grön telefonstolpe.

Storlek

Vanligtvis växer till en höjd av 40 till 60 fot, även om det kan vara kortare i vissa geografiska platser. På grund av dess brist på bredd planteras den italienska cypress ofta tätt tillsammans - vanligtvis fördelade tre fot isär--med andra italienska cypresser att bilda en skärm, hinder eller typ av höga häcken. Dess höga kort, trädet används inte ofta i bostäder inställningar, men det tjänar ett distinkt syfte i landskapsarkitektur miljö.

Härdighet

Som har mörkt gröna blad med scalelike blad mindre än 2 inches lång, accentueras tillväxten av italienska cypress i US Department of Agriculture härdighet zoner 7b genom 11, en sträng av det land som domineras av det varma temperaturen i söder och Stilla havet och Atlanten kuster. En medlem i familjen Cupressaceae, den växer till en symmetrisk, blågrön, pyramidal krona och bär en liten, oval bär som en frukt.

Roliga fakta

En vintergröna träd, de italienska cypress är särskilt långlivad med en potentiell livslängd på 2000 år. Native till Grekland, Cypress och Italien Medelhavsregion, detta exemplar används ofta av gamla grekerna och romarna i dekorativa trädgårdar, en praxis som fortsätter i dag över hela världen. Grekerna också uppskattad trät av den italienska cypress och använde den för att bygga skulpturer av grekiska gudar. Det är också ofta kallas en penna träd.