Intressanta fakta om Weeping Willows

Intressanta fakta om Weeping Willows

Några träd är lika attraktiva som en graciös weeping willow, särskilt en som växer intill en damm eller ström. Weeping willow, ett träd infödda till Kina, växer under större delen av världen idag och är en favorit träd av landscapers.

Sorg

I länderna Kina och Turkiet är weeping willow associerad med djup sorg. Människor plantera det i kyrkogårdarna för att visa deras känsla av förlust för älskad.

Storlek

Detta träd, en medlem av familjen willow, som har mer än 325 medlemmar runt om i världen, kan växa så hög som 70 fot och har en så bred som trädet är hög spridning.

Omen

Legenden säger att spåmän förutspådde undergången av Alexander stort eftersom en weeping willow tree knackade hans krona av hans huvud när han passerade under den när de korsar floden Eufrat.

Överväganden

Villaägare bör noggrant överväga om att plantera en weeping willow eftersom rötterna kan växa ut och in i septisk system, trottoarer, källare och andra områden där skador kan uppstå.

Gråt

Weeping willow fått sitt namn från det faktum att dess tunna grenar sloka nedåt. När det regnar, vattnet rör sig från grenarna ner smala bladen och då faller på marken, göra trädet ser som om det gråter.