Instruktioner om hur man bygger en mobil kläder Rack

Instruktioner om hur man bygger en mobil kläder Rack

Organisera garderober och rullar dem från garderoben till garderoben med en mobil kläder rack. Göra en enkel mobil kläder rack med PVC-rör. Anslut rören tillsammans med olika PVC lederna och PVC lim. Montera en uppsättning hjul till botten av kläder rack för rörlighet. Kläder rack som denna är inte komplicerad eller tidskrävande att bygga. De kräver inte mer än ett par timmar tillbringade i en workshop.

Instruktioner

•Glue ena änden av varje 14-tums rör i de två översta hålen i två T-muffar. Limma fast en 8-tums rör i bas hålet för varje T-gemensamma och limma den andra änden av 8-tums rör i de översta hålen i de två sista T-muffar. Placera basen hålet i T-lederna i rät vinkel mot de arrangera i rak linje 14-tums pipor.

•Glue varje ände av en 60-tums rör i bas hålen i två T-lederna. Detta ansluter fötterna till dina kläder rack. Limma de 50-tums rör i två öppna hålen kvar av de två T-muffar.

•Sätt i ändarna av de senaste 60-tums rör i armbågarna. Placera armbågarna så att de böjer i samma riktning. Limma armbågarna på 60-tums röret i denna position.

•Glue i ändarna av de 50-tums rör i armbågarna. Detta är toppen av dina kläder rack där du kommer att hänga kläder från.

•Ø ett 1/4-tums hål genom varje 14-tums pipa. Placera varje hål 1 tum från ändarna av röret som inte är limmade i T-lederna så hålen är parallella med 50-tums pipor.

•Sätt caster på hjul genom 1/4-tums hål så de är på botten av racket och skruva fast en mutter på varje hjul. Dra åt muttrarna med din skiftnyckel.