Instruktioner för OdoBan Pet

Instruktioner för OdoBan Pet

OdoBan, som är tillverkade av ren kontroll Corporation, funktioner som rengöringsmedel, desinfektionsmedel och deodorizer. Det äger en ljus eucalyptus doft och fungerar som ett miljövänligt alternativ till traditionella städare. Det är säkert för användning med sällskapsdjur produkten och på sällskapsdjur omgivningar, vilket gör det ett bra rengöringsmedel för sällskapsdjur egendomsrätt. Bakterier, virus och lukt orsakade av husdjur kan tas bort med några enkla steg.

Instruktioner

•Pre-behandla området rengöras genom att ta bort någon avföring, urin eller kräkas med hushållspapper. Förbehandlas tillåter OdoBan att arbeta snabbare och mer effektivt att ta bort bakterier, virus och sällskapsdjur lukter.

•Känn en liten dold plats av materialet du vill rengöra med en liten sandskädda av full styrka OdoBan. Detta område kan vara på undersidan av en sällskapsdjur bädd, ett hörn av en matta eller baksidan av en soffa. Provningen för att bestämma om materialet kommer att vara missfärgade med hjälp av OdoBan. Om missfärgning uppstår inte använda OdoBan på materialet.

•Mix koncentrerad OdoBan rengöringsvätska med vatten enligt anvisningarna på paketet: en del OdoBan till 15 delar vatten. Till exempel: om den sprayflaska som används håller 16 oz., måste du använda 1 oz. av OdoBan och 15 oz. vatten. Oavsett de mätningar (tsk, msk, oz. eller koppar) används, lägger kombinationen alltid upp till 16. Använd en sprayflaska när deodorizing sällskapsdjur sängar, mattor och möbler. Använd en mopp hink när skura golv och räknare eller rengöring färgas eller kraftigt smutsade ytor. OdoBan blandningar kan användas i ånga städmaskiner för mattor.

• Efter ansökan, låta OdoBan stå i 5 minuter att sanera eller 30 sekunder att göra luktfri. På sällskapsdjur sängar, mattor och möbler, spraya OdoBan på toppen och botten av sängen och låt den torka helt.