Instruktioner för Liftmaster 66LM

Instruktioner för Liftmaster 66LM

LiftMaster 66LM är en garage dörren knappsats som används för att trådlöst öppna och stänga ditt system. Detta knappsatsen kan programmeras allmänt till nästan någon modell av motor erbjuds av LiftMaster och gör att du kan öppna ditt garage från utsidan utan fjärrkontrollen. Du kan också placera den i ditt hus och utrusta den med en säkerhetskod så att andra inte kommer att kunna öppna ditt garage. Du kan programmera fjärrkontrollen från knappsatsen på bara några minuter, så länge du har tillgång till motorn inne i ditt garage.

Instruktioner

•Hitta knappen "Smart" på ditt garage motor enhet inom ditt garage, och tryck på och släpp knappen. När tryckt, LED-lampan på motorn börjar att blinka och kommer vistelse upplysta för ca 30 sekunder.

•Return till din knappsats och ange en fyrsiffrig säkerhetskod på knappsatsen inom 30 sekunder.

•Håll in knappen "Enter"-knappen efter att den fyrsiffriga kod, och vänta på de viktigaste ljuset på motorn att blinka två gånger.

•Frigör "Enter"-knappen på knappsatsen en gång motor lampan blinkar. Detta kommer att bekräfta att din säkerhetskod är aktiv och att koden var lärd.