Instruktioner för installation draperi hårdvara

Instruktioner för installation draperi hårdvara

Draperier accent vanligt windows eller persienner. Även en enkel draperi kan täcka en bare blind headrail och klä upp ett fönster. När du lär dig att installera hårdvara, kan du hänga draperi. Samla material innan du börjar. Förstå exakt vad du hoppas att uppnå och veta de rätta förfarandena innan start.

Instruktioner

•Measure 8 till 12 inches ovanför fönsterlisten, med hjälp av ett måttband. Markera detta plats med en penna. Den exakta platsen beror på vilken typ av fönstret, mörkarna och vad som är runt fönstret. Om du hängande ett draperi i ett fönster utan persienner, åtgärd 6 eller 8 inches ovan. Kontrollera om draperi hänger på den här platsen att kommer det bara knappt betar på golvet snarare än pöl eller misslyckas. Justera denna plats om någon av dessa händer.

•Measure 4 till 6 inches från båda sidor av fönstret. Denna plats beror på vilken typ av draperi maskinvara du har. Om du har en stav som kommer att förlänga mer än 4 till 6 inches från vardera sidan av fönstret, justera måtten därmed. Markera platsen du mätt var det skär med 8 till 12 inches ovanför fönstret.

•Pre-Borra hålen i dessa fläckar. Om du har en mittecknet eller fler än två konsoler, förborra hålen för dem också.

•Sätt installationen parenteserna över de förborrade hål. Placera skruvarna genom fästena och in i väggen. Borra skruvarna ordentligt på plats. Se till att skruvhuvudet inte går under ytan av väggen, men att det är fortfarande fast på plats.

•Sätt staven över fästena. De flesta draperi parentes har en liten U-formad kortplats för staven. När stången är i denna plats, försiktigt men bestämt tryck nedåt tills det är säkert. Tvinga inte stången; annars parentes kan bryta, men gör att det är på plats. När detta är gjort, är du redo att hänga draperi.

Tips & varningar

  • Hålla draperi upp innan du börjar borra för att se till att du som hur det ser ut.