Instruktioner för hur du konfigurerar bärbara lusthus

Bärbar gazebos är bra för ett antal utomhus actives, från parterna i parken för att hålla cool på bakgården. Eftersom lusthusen är bärbara, kan du ta dem med dig in i olika utomhus platser och ta ner dem när du lämnar. Plus, de ger välbehövlig skydd från solen under varma månader av sommaren. Bärbar lusthus generellt ställs in på ett liknande sätt och komma med hårdvara behövs.

Instruktioner

•Lay ut bitarna av bärbara lusthuset och separat duken täcka från benen och annan hårdvara.

•Anslut benen på lusthuset. Benen kan vara i två bitar som måste passa ihop. Göra varje ben av samma längd, vanligen ca 10 fot lång och säkert dem till varandra med hårdvara som tillhandahålls.

•Build taket av lusthuset. Placera sidan stavarna ihop till en fyrkant och ansluta dem till varandra med hårdvara. Placera tak stavarna i varje hörn av stavarna och ansluta dem med medföljande hårdvara. Ansluta taket stavarna i mitten med spetsigt taklägger lappa. Den bör ha fyra hål, en för varje spö. Glida stavarna in taket bit.

•Strömförbrukning i standbyläge upp benen på lusthuset och placera taket ovanpå. Använda hårdvaran förutsatt för att ansluta taket till toppen av benen. Varje ben bör i hörnet av taket.

•Drape duken täcka över lusthuset och passa in det ordentligt så det sitter platt. Knyta repet ringarna på lusthusets ben och knyt den andra sidan av repet till insatserna. Hammer insatserna i marken att säkra lusthuset.