Instruktioner för en två-tums Scotch tejp hållare

Instruktioner för en två-tums Scotch tejp hållare

Scotch tejp tillverkare många olika typer av tejp, finns i olika längd rullar och en rad olika bredder. En av de vanligaste storlekarna tejp producerar är en två-tums rulle av tejp. Det används för många olika applikationer, såsom tejpning papper tillsammans eller hängande små föremål på väggen. Den levereras i en rulle och passar bäst för dispensering från en innehavare, vilket gör det mycket enklare att använda tejpen. Det bryter av ett avsnitt band istället att skära med en sax eller rippa den för hand.

Instruktioner

•Kapa utbyggnaden av två - tums Scotch tejp ur paketet med sax. Starta saxen i slutet av paketet och skär den dit tejpen ligger. Dra upp på förpackningen och ta bort tejpen för hand.

•Measure bredd band innehavaren att se till att det rymmer två-tums Scotch tejp rullen.

•Ställ in tejp i öppningen på innehavaren. Få det ner från toppen och Ställ in den mellan två plast cirklar på varje sida. Tejpen sitter tätt mellan de små plast barerna och klickar på plats på insidan av innehavaren.

•Spin bandet fram och tillbaka i placera, och dra i slutet av bandet off och mot framsidan av innehavaren. Ange slutet på bladet i slutet av innehavaren. Tryck ner på bandet och fäst den på plats på bladet.

•Dra ut bandet till önskad längd, få det ner på bladet och tryck tummen på bandet bara förbi bladet. Bryta av en bit tejp.