Instruktioner för att ersätta utanför huset vägg armaturer

Ersätta vägg utomhus armaturer kan uppdatera utseendet på hela ditt hem när det görs korrekt. Om du flyttar till ett nytt hem, eller remodeling ett gammalt hem--speciellt om du planerar att vända egenskapen eller vill sälja snart, kan detta gör det själv projekt verkligen skapa en anständig avkastning på investeringen. Investeringen i utomhus lampor brukar vara relativt liten, med tanke på resultaten.

Ljuslådor

Den första sak att tänka på är ljuslådor. För att installera utomhusbelysning på sidorna av ett hem eller en byggnad, måste du ha väderbeständiga belysning lådor installerat över utomhus kretsarna. Detta förhindrar vatten från att komma in. Regn och avrinning är egentligen ganska skickliga på att få in i trånga utrymmen. Det finns några sätt att förhindra den. När du har installerat de väderbeständig ljuslådor, försegla dem. Det är klokt att ersätta äldre ljuslådor med nya. Detta kräver avstängning av går runt till utomhus ljusen, koppla loss de gamla armaturerna och ta bort ljuslåda. Sedan installera den ny i befintliga utrymmet och försegla med utomhus täta eller silikon.

Använda rätt ersättning Lights

Ett annat viktigt övervägande är att matcha fixturen till den befintliga. Armaturen bör köras på samma spänning som den befintliga armaturen och upp till koden. Kontrollera din lokala byggnormer för bostäder vara säker den armatur du köper uppfyller eller överträffar koderna. Fixturen sig bör också göras för utomhusbruk. Om du är osäker, kontrollera fixtur socket eller fodral. Det bör förhindra, om inte helt täta ut, vatten kommer in. Det måste också vara byggd för att motstå kraftiga vindar.

Ledningar, kabel och Installation

All kabel som används i en utomhus ljus bör uppfylla UL (Underwriter's Laboratory) koder. Dessutom måste det uppfylla din lokala koder. Inga ledningar bör utsättas för elementen. Ett sätt att förhindra detta är att köra tråd genom elektriska ledningar. Kontrollera dina koder för rätt kanal.

Installera belysningen kan göras på några olika sätt. Först, stänga av strömmen till ljuset genom att stänga av kretsen. Nästa, Montera listerna på väggen, löpande tråd igenom listerna. På vinyl siding, kan detta placeras rätt över rangerbangård runt ljuslåda. Eller rangerbangård kan skära runt formblåsning och trim installerat i utkanten av rangerbangård. Nästa kör tråd genom ljus monteringsfästet och installera detta till listerna. Ljuset är ansluten till konsolen med hjälp av den hårdvara som tillverkaren tillhandahåller. De flesta utomhus ljus är jordade genom att ansluta en jordledning till fästet. I vissa fall måste du installera en jordad krets.