Instruktioner för att bygga en postlåda & inlägg

Postlådor och inlägg är ett bra sätt att signalering ditt hem till förbipasserande. En väl utformad postlåda och inlägg ger en säker plats för att lagra din e-post och de kan blandas harmoniskt med din staket eller hemma. Genom att komma ihåg några enkla tips kan du bygga en stilig Välkommen post för ditt hem.

Kolla reglerna

Ägna stor uppmärksamhet åt lokala föreskrifter. Vissa samhällen har strikta koder styr material bestående av en postlåda efter, mest, när det gäller postens förmåga att kollapsa när påkörd av en bil. Därför om du överväger ett inlägg som innehåller solida tegel eller tjock järn, kolla med din lokala byggnad inspektör att du uppfyller kod. Dessutom brev transportföretag hindras av post-förordning från leverans till icke-standardiserade postlådor, så se till att din box motsvarar nuvarande United States Postal Service behov.

Skicka material

När du väljer material för ditt inlägg, överväga att placera inlägget tillräckligt långt från vägen att vara ur vägen för SNÖPLOGAR. Använda material som, medan resterande hållbara, inte kommer utgör en säkerhetsrisk att passerar bilister som kan avvika från vägen. Ska du sänka ditt inlägg ordentligt i marken med hjälp av betong och undvika att placera den nära telefonstolpar eller ljus inlägg.

Postlåda Design

Var noga med att din brevlåda är av en konstruktion som godkänts av den amerikanska postmästare. Om du vill bygga i en tidning, överväga att lämna lite utrymme för papper transportören att sätta prenumeration klistermärken på sidan av lådan. Om du får många stora paket, sätta en skyddade skåp under för USPS eller yrkesförare att sätta din inkommande lådor.

Numrering

Många människor ser på postlådor som den första platsen att hitta ett husnummer, så lade stora och iögonfallande nummer upp till hjälpa besökarna att hitta sin väg. Du kan också sätta din familj namn på brevlådan, såvida du inte är fråga om sekretess.