Installera om en toalett på kakel med Shims

Installera om en toalett på kakel med Shims

Shims är tunna bitar av antingen plast eller trä in eventuella luckor, inklusive under fixturer som toaletter eller badkar att hålla dem nivå och hindra dem från att gunga senare. Toaletten shims är gjorda av plast eller andra syntetiska material, eftersom trä shims inte skulle hålla upp till exponering av vatten på wc: ts base. Du kan köpa ett paket med toalett shims på din lokala VVS-leverans butik eller hem förbättring butik.

Instruktioner

•Rengör bort vax rester från garderoben flänsen genom att skrapa bort dem med en spackel. Gnugga flänsen med en ren trasa indränkt med sprit, ta bort resten av vax rester.

•Scrape av alla täta och gamla shims från badrumsgolvet efter använder en täta sköljmedel. Lämnar den täta eller gamla shims skulle störa installera nya shims och att hålla toaletten nivån.

•Placera ett nytt vax ring på flänsen, med den platta sidan nedåt. Satt på toaletten på flänsen, med garderoben bultar på flänsen placerade genom bult hål i toaletten. Dra åt muttrarna på garderoben bultarna med en skiftnyckel, stoppa när nötterna motstå mer skärpa.

•Sätt shims i eventuella luckor mellan wc: TS bas och klinkergolv. Inte driva shims på plats med en hammare, eftersom du kan bryta golvplattor.

•Kapa bort någon del av shims som sträcker sig utanför kanten på toaletten: s bas med en mattkniv. Om du inte kan skära igenom shims med en mattkniv, tryck på ett stämjärn mot översidan av shims att skära igenom dem. Dra åt muttern på den toalett vatten linje till öppningen på vattenförsörjning ventilen med hjälp av en skiftnyckel. Vrid vattenförsörjning ventilen handtaget moturs för att börja fylla på toaletten.