Installera Bali trä persienner

Material

Allt som behövs för att installera Bali trä persienner är en penna, skruvmejsel och maskinvara som kommer med mörkarna. Du bör ha ett väggfäste, skruvar och mörkarna att börja. Du måste också hitta ett bra sätt att installera dem, oftast hänger hakparenteserna över ett fönster genom att fästa fästena i väggen själv är det bästa sättet att gå.

Märkning i avsnitt

Hålla mörkarna upp till fönstret för att se hur de passar. Placera dem i mitten av fönstret så att mörkarna hänga jämnt och göra en markering med en blyertspenna i varje ände. Se till att varumärkena är nivå med hjälp av en snickare nivå för att dra en rak linje mellan dem på den höjd du önskar. Nu, håll fästena på dessa märken och gör märken på väggen genom fästet hålen. Du kommer sedan kör skruvar in dessa hål att säkra hakparenteserna.

Installera parentes

Nu håller blind fästena till dessa hål och använda en power förare, driva en skruv i en av dem. Se till att hålen linje ordentligt första. När en skruv i, gör den andra sidan. Då passa mörkarna i fästena så att de passar. Slutföra installationen av konsolerna genom att köra i resten av skruvarna. Då passa mörkarna till fästet. De kommer att knäppa på plats.