Installationsinstruktioner för pool staket

Installationsinstruktioner för pool staket

Pooler är ett bra komplement till alla hem och trädgård, men de är också en säkerhetsrisk om du har små barn eller husdjur runt. Det finns olika typer av pool staket med olika material och höjder. En verklig säkerhet pool staket är alltid mycket högre än en enkel dekorativa Staket. Skyddsinhägnader kan dock också vara dekorativa och visuellt tilltalande om du har valt rätt typ och installera det ordentligt. Om du vill njuta fullt ut av din pool och trädgård och inte oroa säkerhetsfrågor och potentiella risker, kan du lära dig att installera en pool staket.

Instruktioner

•Measure i området att ditt stängsel kommer att ockupera och avgöra hur mycket material du behöver. Välj sedan rätt material---stål, aluminium eller en liknande metall--- och köpa behovskvantiteten plus ytterligare 15%. Vid denna punkt, måste du också designa din pool staketet helt och har en exakt skissa med inlägg och utfärda utegångsförbud för platser. Observera att måtten är viktigaste efter fasthet och robusthet av strukturen. Rekommenderade höjden av en pool staket är 42 och 60 inches. Varje tillverkare har en annorlunda design av paneler och rails men alla följer liknande riktlinjer för säkerhet.

•Mark förlägger för pool stängslet inlägg runt poolen, använder trä pinnar eller sprayfärg. Det är bäst, och definitivt mest praktiska, installera staketet minst 4 till 5 fötter från pool kanten. På så sätt poolområdet kommer att se större och vara mer praktiskt att använda.

•Dig hål för staketet inlägg med en effekt skruv. Göra hål passande för exakt typ och dimension av de inlägg som du har valt.

•Placera inlägg i marken börjar med två gångjärn inlägg för porten. Ställa dem helt vertikalt, stödja dem med parentes om det behövs, och häll snabbt inställningen konkreta för att fylla resten av inlägget hålet. Använd ett vattenpass så att att gångjärnet och spärren inlägg är helt nivå. Upprepa med alla inlägg runt poolen. Kontrollera alltid att alla inlägg höjderna är samma sak med en sträng linje fästas på deras toppar.

•Montera pool staketet paneler mellan stolparna. Dessa paneler är vanligtvis tillverkade av ett antal noga ange vertikala skenor. Kontrollera om panelen är nivån och sedan skruva i de förborrade hål på sidorna av inlägg.

•Sätt grinden för din pool staketet mellan två utfärda utegångsförbud för postar. Hänga den på gångjärnen och spärren, följa instruktionerna från tillverkarens manual. Se till att porten har ett säker sätt att öppna och stänga för optimal säkerhet. Det är bäst att ha en nyckel så du kan låsa porten om det behövs.

Tips & varningar

  • Överväga att installera en speciell typ av pool stängsel där inlägg är placerade i plast ärmar och lätt att ta ner om det behövs.
  • Forskning nya typer av populära pool fäktning som ersätter vertikala järnväg paneler med en stark, tjocka mesh.
  • Var ytterst försiktig när borrning med elverktyg och alltid bära skyddande eye-wear och handskar.
  • Kom ihåg att du installerar denna pool staket för att hålla barn och husdjur ur poolen så var mycket försiktig när du arbetar och se till att använda de bästa och starkaste material.
  • Det rekommenderas att lägsta höjd pool staketet är 48 inches.