Inreda källaren Windows

Fråga dig själv viktiga frågor

När du tacklar dekorationer i källaren, du behöver för att bedöma vilken typ av källaren du har (till exempel färdiga, delvis färdigbearbetade eller obearbetade) och vad du ska använda källaren för. Många källare är mörkt eftersom de har windows som den i bilden med denna artikel. Fönstren är små och nära toppen av väggarna att låta i bara lite solljus. Så, fråga dig själv, "vad ska jag använda min källare för?" "Är det klar som jag vill (med mattor, paneler, och så vidare), eller kommer jag att göra mer arbete att det i framtiden, så jag behöver enkel fönsterdekorationer nu?" "Jag behöver så mycket ljus som möjligt eller behöver jag det mörkare?" När du har svarat på dessa frågor och räknat ut syftet med källaren--kan barnens lekrum, studio-fotografering, festlokal, lagringsutrymme-- då du börja inreda källaren windows.

Olika fönster beläggningar

Om du vill att din källare vara så ljust som möjligt, det är en bra idé att täcka din källare windows med en ljus skugga eller vita rullgardiner som släpper in solljus. På webbplatsen för bästa köp persienner, som anges i avsnittet resurser i denna artikel kan du hitta olika typer av fönster beläggningar. Om du behöver din källare vara mörka för en dagtid sleeper, kommer du vill välja olika fönster beläggningar när du inreder källaren windows. Du kan välja en tung skugga eller rum-mörknande persienner.

Gardiner och gardinkappor

Efter läsning avsnitt 2 eller kolla bästa köpa rullgardiner, kan du ha varit förvånad över hur många olika mörkar eller nyanser kan du dekorera din källare windows. Det finns ännu fler valmöjligheter för gardin eller kappa. Det första du behöver göra är besluta om ditt färgschema. När du vet vilka färger du vill ha, sedan titta på din windows realistiskt. Om du har små fönster som den i bilden, sedan sannolikt en valance lättare att montera korrekt och ser trevligare i windows. Återigen, om du behöver ett mörkt rum, köpa tunga och mörka gardiner kommer att hålla ut solljuset. Glöm inte när du köper dina fönsterdekorationer för att ta dina mått till affären med dig och köpa alla nödvändiga delar, såsom gardinstänger eller parentes, innan du återvänder hem för att inreda källaren windows.