Inomhus tropisk växt skadedjur

Native till tropiska områden, majoriteten av tropiska växter växa bekvämt i områden nära ekvatorn. Vissa tropiska växter är inhemska på områden kallas monsun tropikerna, som är regioner som kännetecknas med en distinkt torrperiod. Du kan bli ett antal tropiska växter inomhus, som lady palm, kinesiska evergreen, ficus, peace lily och yucca--- och alla kan drabbas av samma skadedjur som invaderar andra krukväxter. Dessa inkluderar spindel kvalster, bladlöss, mealybugs och skala.

Spindel kvalster

Kvalster finns i en mängd och spindel kvalster är den vanligaste av dem. När kvalster angriper krukväxter, är de sannolikt att orsaka allvarliga personskador. Den två-fläckig spider mite har ett brett utbud av potentiella värdar, och det finns mycket få krukväxter som är helt immun mot dem. Vuxen spindel kvalster är ca 1/50 tum och vistas vanligen på undersidan av bladen. Deras utfodring mönster orsakar ljusare färgade, stippled blad ytor. Skador är också tydligt i form av sadelgjord. I svår infestationer starta bladen torka och falla av från växterna. Det tar kvalster två veckor utvecklas från ett ägg till vuxen. Alla kvalster styrs med insektsbekämpning tvål sprayer, speciella oljor och särskilda insektsmedel för krukväxter.

Bladlöss

Bladlöss är mycket små insekter och finns på nya växternas tillväxt och på undersidan av bladen. Bladlöss skada växter genom att suga växtprodukter juicer och utsöndra en klibbig, glänsande sap eller Honungsmelon. Denna sap lockar myror och leder till tillväxt av en sooty mold. Bladlöss angrepp på växter är framgår av vit färgad, kasserade skal som insekter lämna bakom när de molt. Mycket få krukväxter är immuna mot bladlöss attacker. Till följd av bladlöss attack börja bladen krypa och bli förvrängd. Det bästa sättet att eliminera bladlöss är att spraya bladen med insektsbekämpning sprayer eller genom att använda insekticider som är speciellt framtagen för krukväxter.

Skalor

Skalor är liten storlek, grå eller bruna färgade stationära insekter med skal som täcker. De är en gemensam insekt av krukväxter. Skalor suga på den anläggning juice och utsöndrar honungsdagg, som först skapar en glänsande klibbig yta och senare börjar att hämma växternas tillväxt. Bladen börjar bli missfärgade och dö. Skalor är ofta svåra att upptäcka på krukväxter som fern eftersom de liknar sporer. Det bästa sättet att bli av med skalor är att skrapa dem bort växterna och sedan tvätta växterna med tvål och vatten innan du använder ett insektsmedel. Skala infestation på växter börjar från rötterna och sedan sprider sig till stjälkar och blad. I många fall är det enda sättet att rädda växten att plantera om det genom att ta bort de flesta av jorden runt rötterna och dränkte jorden.