Inomhus Ficus träd växtskydd

Inomhus Ficus träd växtskydd

En inomhus Ficus träd är en dekorativ container växt som gör ett bra jobb för att fylla upp ett hörn eller ta upp tomma väggytor när du inreder. Ge din ficus träd massor av uppmärksamhet är en av de bästa sätten att ge vård av god kvalitet växt till denna typ av inomhus träd. Även om du kan höja ett ficus träd inomhus, vara säker på att ge utrymme och tid för din anläggning att njuta av solen utomhus när vädret är lämplig.

Vattning

Vattning en ficus träd är avgörande för dess tillväxt. En viktig faktor i vattning denna typ av anläggning är att kolla rotsystemet. Ibland rötterna kan fylla upp en pott och vattnet fördela inte jämnt. Om vatten droppande ur potten, finns det en chans det bara flödar över rotar och inte kvar i marken för att ge trädet vattnet den behöver. När trädet ficus får mycket ljus, kommer det att växa en trevlig kapell. Under perioder av hög tillväxt är det nödvändigt att trädet vattnas ofta för att möta krav som tillväxt. Om du märker gulnande blad, justera mängden vattning. Under tillväxt säsonger, bör ficus träd vattnas varje vecka.

Rötter

Rötterna är mycket robusta och starka på en ficus träd. Rotsystemet kan snabbt fylla upp en inomhus behållare. Kontrollera den ficus trädet ofta för att se till att det finns gott om plats för rotsystemet. Helst ska du plantera en ficus träd i en mycket stor och djup behållare så att tillräckligt med utrymme för både jord och rötter. Om du märker rötter sticker ut av dräneringshål för inomhus potten, transplantera ficus träd till en större behållare för fortsatt tillväxt.

Belysning

Den stora funktionen av en inomhus ficus träd är flexibiliteten för belysning. Du kan placera denna typ av anläggning i ett svagt ljus. Dock vid varmt väder gå vidare och låta trädet några tid utomhus i full sol. Ficus träd som varmt väder och bör skyddas mot frysning och förkylningar. Om det är extremt kallt utomhus, belysning bara flytta den ficus trädet till ett soligt fönster under korta perioder att ge det rätt.