Inomhus Aloe växter

Inomhus Aloe växter

Aloe växter är mest känd för sina medicinska egenskaper. Det är i själva verket det första många som drabbas av mindre brännskador nå för att lugna sina krämpor. Aloe växter finns i många varianter och de flesta kan odlas inomhus. Växer din aloe inomhus är perfekt, som du kan placera den i ditt kök och har enkel tillgång till det när det behövs. Ta hand om aloe växter är ganska enkel och kräver inte mycket arbete.

Aloe Vera

Kanske den mest populära aloe växten, aloe vera är en suckulent som härstammar från Afrika och Arabien, säger den unge Garden webbplatsen. Aloe vera växten producerar tjock, fet spikar som bär rika kött och gel som används för att lindra mindre brännskador. Aloe vera växter tål en viss mängd vanvård när detta upprättats, vilket gör dem ett perfekt lågt underhåll anläggning. Vatten aloe vera när dess jord blir torr, vilket vanligtvis sker om en gång i veckan. Denna aloe sort bara behöver få plantera mat varje månad och kan ställas in praktiskt taget var som helst i din inomhusmiljö, så länge temperaturerna som stannar över 40 grader Celsius.

Aloe Barbadensis

Aloe barbadensis är en evergreen som kräver lite underhåll. Denna aloe sort kan skadas av frost eller temperaturer under 32 grader Fahrenheit, vilket gör det en perfekt inomhus anläggning. Eftersom aloe barbadensis föredrar soliga till delvis skuggiga områden, placera den på en plats som tar emot stora mängder av solen. University of Arizona Pima County Cooperative Extension påstår att aloe barbadensis gör en bra container växt och kan växa till 3 fot lång. Denna aloe sort bör få vatten när smutsen är torr och borde ha sin döda blommande stjälkar bort för att uppmuntra ny tillväxt.

Aloe Polyphylla

En av de mest intressanta utseende aloe växterna, aloe polyphylla gör för en utmärkt behållare, föreslår den fina trädgårdsskötsel webbplatsen. Med ryggraden spets blad som växer i en spiral, växer aloe sorten 6 till 12 inches lång. Vinter fukt är mycket skadligt för denna aloe växt, att göra det inomhus en idealisk miljö. Vatten saftigt när dess jord är torr och placera den på en plats i ditt hem som tar emot full till halvskugga.