Injekteringsbruk tätningsmedel borttagning

Injekteringsbruk tätningsmedel borttagning

En injekteringsbruk sealer används ofta för bänkskivor, tabeller, väggar och golv att skydda oglaserad kakel och injekteringsbruk från vattenskador eller fläckar. Medan en skyddande beläggning är viktigt för långtidsvård, om du behöver ersätta spruckna plattor eller missfärgad injekteringsbruk, eller utföra andra underhåll, att veta hur man tar bort injekteringsbruk tätningsmedel är viktigt. Lyckligtvis, injekteringsbruk tätningsmedel borttagning är inte en svår process och kräver specialverktyg bortom sealer remover.

Instruktioner

•Spread en generös mängd av sealer remover över ytan av din kakel och injekteringsbruk mellan plattorna med en ren trasa. Inte lägga till vatten till remover som det kan användas på full styrka.

•Let plockaren vilar på remsan i fem till 10 minuter för att mjuka upp remsan. Arbeta tidigare än fem minuter, om nödvändigt, för att undvika den flytta torkar ut på kakel eller injekteringsbruk.

•RUB området med en nylon scrub pad att lyfta avhärdat sealer rester från kakel och injekteringsbruk ytan. Tillsätt mer remover och låt det vila om sealer inte är lossa. Fortsätta att arbeta på scrub pad tills alla gamla sealer lossas.

•Torka rent området med en fuktig svamp, skölj svampen så ofta som behövs, tills alla lös sealer rester tas bort från golvet.

•Wash ytan av kakel och injekteringsbruk med vatten och en ren trasa för att ta bort all överflödig fogmassa remover. Pat eller torka torka området med en tredje trasa.

Tips & varningar

  • Testa ett litet område på ditt golv, vägg eller bord med sealer ta bort innan du tar bort remsan från ett större område att se till att avtagaren missfärga inte dina plattor.