Inground Pool städutrustning

Inground Pool städutrustning

En i-mark pool kräver veckovis underhåll se till att det förblir ren för simning. Du behöver några viktiga delar av utrustning att slutföra vanliga Poolunderhåll.

Skimmer

Vinden kommer ofta blåsa löv och annat skräp i din pool. Sådana varor måste tas bort från din pool regelbundet. Använd en skimmer att ta bort denna typ av skräp från vattenytan. En skimmer är en fine-mesh netto bifogas en lång stång. Håll skimmern av stången och skumma nätet över poolens yta att fälla skräp i nätet. Töm nätet på gården.

Scrub pensel

Borsta poolen är en viktig del av att hålla vattnet kemikalier cirkulerande och förebygga alger från att bygga upp på väggarna. En scrub pensel är en lång, firm-borste borste bifogas en lång stång. Starta med borsten för att skrubba upp och ner varje vägg från topp till botten. Skrubba längs golvet nästa, och se till att komma in i hörnen av poolen.

Vakuum

Medan skimming poolen kan hänga med de flesta av skräp, kommer att ibland skräp sjunka till botten. Dessutom, smuts och sot kommer att bygga upp över tiden och måste tas bort för att skydda en pool. Köpa en automatisk dammsugare enhet från din närmaste pool leverans butik. Vakuumet som långsamt kommer att sjunka till botten, och sedan köra längs poolens golv, suger upp eventuellt skräp det kommer över. Låta det gå ett par timmar. Det är okej att simma med vakuum kör. Se till att tömma det vakuum påse efter varje användning.