Information om användningen av vild lök

Information om användningen av vild lök

Vild lök växer på vägkanter och i fälten och gårdar. Det är en medlem av familjen lily och har en bred bollen formade Blom. Vild lök kan ätas, används i medicin, används som ett insektsmedel och också vuxit som ett tillägg till någon blomma trädgård. Med dess många användningsområden är vild lök ett välkommet tillägg till alla landskap.

Mat

Det är säkert att äta precis som alla andra lök vilda löken. Människor väljer oftast att äta den lampa som finns längst ner i underjordiska anläggningen, men hela vilda lök anläggningen är säker att äta. Många indianer konsumeras vild lök som en normal del av deras kost. De skulle äta dem råa, stek lökarna och undersidan av bladen över elden eller baka lökarna i en härd ugn. Använda vild lök i recept på samma sätt som andra lök.

Medicin

Vild lök har använts för medicinska egenskaper i århundraden. De användes av tidiga amerikanska bosättare och kineserna för att behandla en rad olika krämpor. Vild lök var krossad och används för att behandla hosta, angina, astma, förkylning och bakteriella infektioner. Använda saften uttryckt från vilda löken som en antiseptisk att rena sår och nedskärningar.

Myggmedel

Indianer använde vild lök som insektsmedel. De skulle gnida anläggningen på huden. Insekter hölls bort av potenta doften av vilda lök anläggningen. Detta kan också göras i en överlevnad situationen att hålla insekter från att bita dig.

Landskapsarkitektur

Vild lök anläggningen är lång med långa blad. Det blommar på våren med lavendel eller vita bollar av blommor. Vild lök växter lägga till en touch av färg med en kulle av grönt i alla landskapsdesign.