Identifiering av tropiska krukväxter

Identifiering av tropiska krukväxter

Tropiska krukväxter är ett enkelt sätt att gratulera alla hem inredning. Vissa gemensamma tropiska krukväxter är paradisfåglar, orkidéer och ananasväxter. Dessa växter är lätt att underhålla inomhus, kräver de alla gott om solljus, varma temperaturer och tillräckligt med vatten. Identifiera en tropisk house växt kan vara ganska svårt på grund av att vissa växttyper har tusentals arter. Till ytterligare hjälp att identifiera tropiska krukväxter, finns resurser tillgängliga på internet och i böcker.

Instruktioner

Anläggningen funktioner

•Kontrollera förekomsten av brist på blommor. Om blommor är närvarande, notera färg/färger, kronblad, form av kronblad och storleken på blomman. Tropiska växter kan upprätthålla deras blommar året runt på grund av den miljö som tillhandahålls av hem temperaturer. Paradisfågeln bromeliader och orkidéer är alla gemensamma tropiska huset växter.

•Look på bladen på växten. Ta del av formen på bladen, ådring i bladen, nyans av grönt, textur och tjocklek. Några blad kan vara brett att absorbera solljuset, och vissa kan ha en vaxartad beläggning till slick bort överflödigt vatten. Croton växter är gemensamma hushållet tropicals som har dessa egenskaper.

Undertecknande villkoren där växten växer bäst. Villkor som ska ses är solljus preferenser, vattenintag och näringsämnen som kan hjälpa växters tillväxt.

•Använd informationen du har samlat till en tropisk växt webbplats eller fältet guide att fullständigt identifiera dina växter.

Tips & varningar

  • Det är enklast att först identifiera vilken typ av tropiska huset anläggning, och sedan bestämma arten av anläggningen. Genom att identifiera typen och växtart, kan du sedan göra forskning om vad näringsämnen bästa hjälp anläggningen för att växa.
  • Vissa växter kan vara mycket lik, så det är viktigt att notera varje detalj av anläggningen.
  • Vara försiktig när du hanterar tropiska Husblommor, eftersom de kan vara irriterande för huden. Tropicals kan också vara mycket känslig, så hantera dem med omsorg.