Identifiering av Michigan träd

Identifiering av Michigan träd

Träd är en integrerad del av landskapet i Michigan; i själva verket är ungefär hälften av landarealen i staten täckt med träd, enligt Michigan State University. Om du besöker en national park i Michigan snart, eller vill inkludera ett träd eller två i din trädgård, är korrekt identifiera dessa växter nödvändigt.

Höjd

De träd som växer i Michigan är av varierande höjder. Till exempel balsam fir visar medium-gröna blad och kan växa upp till 75 fot hög. Mindre sorter av träden är ca 45 fot lång. Men vita spruce treen, en evergreen med djup grön nål-blad, endast når ca 60 fot i höjd.

Markförhållanden

Träd som är infödda till Michigan kräver olika markförhållanden för att trivas ordentligt. Den svart valnötsträd, som har en spridning av runt omkring 75 fot, växer bäst i fuktig eller lera-liknande jord. Black cherry tree, som producerar de små, söta frukterna, behöver jord som är ljus och sandstranden.

Form

När Michigan träden är fullvuxna, har de varje en allmän form som ger trädet karaktär. Exempelvis papper Björk är en prydnads träd som vanligen används i landskapsarkitektur och växer till en oval form med en 35 fot spridning. Silver maple, en snabbt växande träd med blad som är gröna på ovansidan och silver under, växer till formen av en lång vas och gör en underbar skugga träd.