Idéer om återvinning Dresser lådor

Dresser lådor kan återvinnas på många sätt. Gamla köksskåp brukar ha avkunnats från tidigare familjemedlemmar och har affektionsvärde. Istället för att kasta bort dresser lådor, återanvända dem in i ett nytt verk av konst eller något användbart för hemmet. Gammal byrå lådorna göra stor lagringsenheter, även efter att de har tagits bort från dresser.

Blomma planteringsmaskiner

Gammal byrå lådorna kan omvandla till blomma plantageägare. Linje på insidan av lådan med några plast (finns i någon trädgård eller hem leverans butik), och lägga till krukväxtjord och växter. Om du vill använda planter utanför, bestryka hela lådan med en spray-on eller pensel-på vattentät tätningsmassa för att skydda den från regn. Också överväga att borra några hål i botten eller sidor av lådor att rinna ut överflödigt vatten när det finns skyfall.För en konstnärlig touch, lägga till ett nytt lager av färg eller vissa stenciling på utsidan av lådan. Om lådan själv är i gott skick, kan du hålla färgen som-är men lägga till några nya hårdvara, till exempel ett par nya handtag, uppdatera lådan. Om att placera blomman planter i köket, försöka hitta en uppsättning handtag som matchar maskinvaran på ditt köksskåp.

Under sängen förvaring

Återvinn din gamla byrå lådorna till förvaring under sängen. Köpa en fyra-förpackning med rullande hjul för respektive låda (finns i alla hem leverans eller järnaffär). Skruva fast dem i botten av varje låda hörn. Du har fortfarande låda förvaring som är lättillgänglig, men det är nu utom synhåll. Var noga med att mäta låda höjd, så att du vet att de kommer att passa bekvämt under sängen, även efter hjul monteras. Hjulen kommer i olika storlekar--så små som 1/2 tum. Många gånger, om det finns minst en 1-tums lucka mellan toppen av lådan och botten av sängen, kan lådan bekvämt glida in och ut, även med hjul ansluten.

Hyllorna

Förvandla din byrå lådorna till hyllorna genom att montera dem på väggen. Om väggen är gjord av gips, Tänk på att borra i dubbar för extra stöd. Starta genom att borra ett par hyllkonsoller (finns på alla järnaffärer) direkt under där botten av lådan kommer att sitta, så att lådan kommer vila ovanpå hyllan fästena. Detta är särskilt viktigt när din hylla kommer att hålla tunga föremål som böcker. Borra längst ned i lådan i väggen, och nu har du en hylla klar för användning. Dessa kan användas för att lagra handdukar i badrummet eller ens som en bokhylla i ditt hemmakontor. Byrålådan hyllor fungerar också mycket bra i craft rum.