Idéer för kök fönsterbrädor

Idéer för kök fönsterbrädor

Tänk på ditt kök fönsterbrädan som en tom duk. Det finns många sluga och intressant sätt att du kan välja att dekorera din fönsterbrädan för att lägga till en annan designelement som kan vara både estetiska och praktiska. Oavsett vad du designa stil, ditt kök fönsterbrädan kan vara ett uttryck för din personlighet.

Blommor och krukväxter

En av de enklaste sätten att klä upp ditt kök fönsterbrädan är med krukväxter och blommor. De behållare som du väljer att plantera din windosill trädgård och de växter som du väljer, ger tillsammans ett brett utbud av inredning alternativ. Hemgjord keramik, glasburkar, gamla te kanistrar, muggar och rektangulära krukor kan alla användas att plantera en fönster fönsterbräda trädgård. Behållarna kan fyllas med färska örter, tulpaner eller andra lampor, olika kaktus växter eller ens plantor från tomat frön, strawberry frön, solrosfrön och bönor.

Praktiska användningsområden

Förutom plantering en örtagård, kan din fönsterkarmen användas för andra praktiska inköp. Hitta en funky burk eller hink som kan fungera som en ganska kompost samlare. Om din fönsterbrädan är tillräckligt bred, kan det användas till hålla din Torkställ eller till torka mindre föremål som muggar och skålar. Om du sträng några tråd över ditt fönster, genom att placera en liten spik på vardera sidan av fönsterkarmen, kan du använda din fönsterbrädan torkar dina handdukar. Fönsterbrädor är också den naturliga platsen att lägga din handtvål och skålen tvål, så varför inte Visa din i en pump eller behållare som passar din personliga stil.

Flaskor, klippor och minnessaker

Färgglada glasflaskor är ett utmärkt sätt att piffa upp din fönsterkarmen, och de kan användas som blomma eller bud vaser också! Alla blå är särskilt trevligt och du kan använda identiska flaskor eller variera höjder och bredder av flaskorna. Antikaffärer är bra ställen att hitta intressanta färgade glasflaskor. Fönsterbrädor också göra bra ställen att Visa minnen från semester semester som floden stenar, snäckor från stranden, klasar av torkade blommor, även bilder i en mängd olika storlek tavelramar. Krimskrams som har speciell betydelse för dig kan ordnas konstfullt på ditt kök fönsterbrädan att få dig att Le varje gång du ser din favorit saker.

För semester

Ditt kök fönsterbrädan kan förändras med årstiderna. Använd samma sträng idé som nämns ovan för att hänga kökshanddukar till sträng torka skivad frukt, kanelstänger, kottar, dekorationer, blommor eller snöflingor. Ljus ger en särskilt trevlig säsongsbetonade touch. Kanel och muskot kryddad ljus få dig på humör för det är sportlov, medan vanilj, freesia och blomma dofter sätta dig på humör för våren. Varierande ljusstakar som du använder kan också lägga till en intressant effekt din fönsterbrädan, särskilt om du kombinerar dem med stenar och snäckor, blå glasflaskor eller några vackra blommor och en bild på någon du älskar.