Idéer för en Bundt Cake med färska blommor

Idéer för en Bundt Cake med färska blommor

Bundt kakor, med sin distinkta form och tom center, kan kombineras med färska blommor att göra attraktiva desserter. Beroende på storleken på tårtan och tallrik, kan du ordna blommor för att lägga till färg och textur till din tårta, vilket gör dem perfekta för centerpieces eller enskilda dessert inställningar.

Kaka vas

För en dramatisk och god höjdpunkten, kombinera en full-size Bundt cake med en liten bukett blommor. Hitta en massa färgglada blommor och skär stjälkarna så att blommar bara syns över toppen av tårtan; använda pannan som en riktlinje. Använda ett gummiband för att skydda blommorna, ordna dem så att de bilda en tjock, rundade gäng, och Linda stjälkarna med plastfolie. Ordna kakan på en plattform tårta tallrik ge den höjd och Ringla med glasyr. När glasyr sätter, sätta blommor i mitten av kakan och dra stjälkarna så Blom täcka mitthålet.

Blomma krans

Hitta en extra stor tårta tallrik med en diameter som är minst sex inches bredare än tårtan. Gör en krans av blommor eller köpa en från en florist som passar längs utsidan av tårta tallrik, så att några blommor att spilla över sidorna. Placera tårtan i kransen och tillsätt glasyr. För en extra blommig touch, ta bort lilla blomma blommar och placera dem i glasyr runt toppen av tårtan; pressa dem lagom så de stannar på plats, men inte tillräckligt så att de gör hål i kakan.

Miniatyr kakor

För enskilda desserter, göra liten Bundt kakor avsedd för en person med små formar. Duggregn dessert tallrikar med glasyr och frost kakor med ett mycket tunt lager av isbildning som hårdnar när det går ner. Placera en tårta på varje tallrik. Köp blommor med stora blomningar, som Gardenior eller Gerber prästkragar och skär stjälkarna till omkring en tum. Ställ in en blomma i mitten av varje kaka så kronbladen sprids ut över toppen. Kakan kommer att agera som en bud vas, och plattorna kommer att göra en attraktiv dukningen.

Enskilda segment dekoration

Om du serverar skivor av Bundt cake, lägga till en touch av färg med färska blommor. Dela ut de enskilda delarna och lägga dem på sina sidor på liten dessert tallrikar. Hitta två typer av blommor och ta bort stjälkar. Ta en av varje av blomma blommor och stoppa dem mellan kanten av plattan och den smala kanten av tårtan. För att förhindra kakan eller blommorna torkar ut, ordna plattor precis innan servering.