Idéer för badrum väggplattor

Idéer för badrum väggplattor

Kaklade väggar i badrummet är en nödvändighet, inte bara för som innehåller vattnig utrymmen såsom badkar eller dusch, men också för att ge en visuell grund för resten av rummet. Badrumskakel kan vara lika elegant eller casual som du vill, med allt i mellan. Med det stora utbud av kakel alternativ tillgängliga kommer du att hitta en bricka som passar för din inredning.

Trumlat Marble

Tumlade marmor kakel har en slät yta och en grov, nödställda utseende. Generellt är dessa plattor är 4 inches av 4 inches med en 12 tums 12 tums alternativ. Antingen är lämpliga för vägg eller golv. Använd 12-tums kakel på väggarna och trimma med mindre kakel för visuella intresse. Använd 4-tums plattor som en rygg plask runt en diskbänk. Ramlade marmor plattor kommer i en mängd olika färger från skiffer grå grönt till terra cotta. Det är nödvändigt att försegla ramlade marmor plattor för att förebygga rostskador och färgning. När förseglade, håller kakel upp till år av användning.

Skiffer plattor ger skönheten i naturen inomhus. Skiffer plattor varierar i färg från blå grå till kopparfärgad terra cottas och varma gula färgtoner. Använda skiffer på badrummet väggar för konsistens och färg. Sätta kakel i en rak linjemönster och avsluta med kakel på diagonalen på golvet. Varje enskild skiffer plattor kommer att ha sin egen stil av ådring, färg och ådring. Skiffer måste förseglas för att förhindra skrovlig och färgning.

Mosaik kakel

Mosaik plattor är små plattor som på en maska bakningen, som följs väggar med en speciell självhäftande. Mesh bakningen på mosaikkakel tillåter en hel del kreativitet och olika färgkombinationer. Stenar, marmor och glas används för att skapa olika stilar av mosaik. Plattor är ca 1 till 2 inches i storlek och ofta sexkantig eller rund i formen, även om en kvadratisk form är standard. En fördel till mosaik kakel är att maskan bakningen kan klippas för att passa hårt svåråtkomliga ställen, vilket gör det användbart för anpassade program. Mosaik plattor är flexibel att använda, hållbar och lätt att installera.