Icke-blommande krukväxter

Krukväxter kan ge liv och karaktär åt ditt hem, kontor eller företag. Många växter producerar blommor, men några är attraktiva på grund av deras gröna eller färgglada bladverk och unika former. Icke-blommande krukväxter ofta är lätta att ta hand om och kan överleva i svagt ljus.

Draecana

Den draecana, eller dragon växt, växer bra inomhus. Denna anläggning producerar långa, smala blad i nyanser av grönt, och vissa har gräddfärgade ränder. Draecana växter växer långsamt och bör planteras i planteringsjord mix som hålls fuktig. Dessa växter växer bäst i ljusa, indirekt solljus och varma temperaturer.

Kinesiska Evergreen

Den kinesiska evergreen är lätt att odla och tolerant av många olika förhållanden. Beroende på sort du väljer, sina långa, är avlånga bladen antingen en nyans av mörkt grön eller brokiga med mörkgrön och grädde. Kinesiska vintergröna växter växer bäst i något fuktig krukväxtjord och kan pågå i flera år. De trivs i fullt solljus.

Philodendron

Philodendrons är populära på grund av deras hjärtformade blad. Bladen är talrika och mörkt gröna. Plantera philodendrons i något fuktig krukväxtjord och placera dem där de förblir varm och få ljusa, indirekt ljus. Men philodendrons är härdiga växter och kan överleva ogynnsamma förhållanden.

Jade

Jade växter är även känd som silver dollar växter. De har små, glänsande gröna blad som växer i kluster. Jade växter kan leva i år och växa till små träd. Låt din jade anläggning krukväxtjord helt torr mellan vattningarna. Dessa växter gör bäst med ett par timmar av direkt solljus, men kan hantera ljusa, indirekt ljus. Placera dem bredvid ett fönster som blir en hel del Sol.

Mamma till svärmor 's Tongue

Mor-in-law tunga är intressant utseende växter som producerar columnar blad som sticker rakt upp och kan växa upp till 30 inches tall. Den vanligaste sorten ger bladen är mörkgröna och kantad med band av gul eller ljusare grönt. Plantera mor-in-law tunga i krukväxtjord och låt jorden torka ut mellan vattningarna. Dessa växter är anpassningsbar till många olika ljusförhållanden, från skuggiga platser inomhus för att full sol bredvid windows.