Hushållens Tips för skadedjursbekämpning avlägsnande

Bekämpning av skadedjur i huset spänner över hela spektrat från befria dig av kackerlackor att reparera en skärm dörr för att hålla critters från att bli inne i hemmet. Den bästa strategin för att hantera skadedjur är att förebygga innan ett problem blir ur. Om förebyggande åtgärder inte är ett lämpligt medel för att hålla insekter och djur ut ur huset, har du en mängd andra alternativ att välja mellan.

Minska luftfuktigheten

Skadedjursbekämpning avlägsnande strategi kan inleda med att ta itu med problemet med fukt. Insekter och andra skadedjur söka en inredning vardagsrum som är fuktig och varm som en idealisk plats att ställa in Bon och leta efter mat. Se till att kläderna torkar ordentligt är portad, installera en ångspärr i källaren och skära ned på antalet växter du äger att minska effekterna av hög luftfuktighet.

Ant Prevention

Skapa en barriär av insektsmedel mellan entréer in i ditt hem och sökvägen som tagits av myror att komma dit. Du bör även behandla fönsterkarmar och golvlister med ant-dödande insekticider. Myror lockas av både söta och feta livsmedel, så anser både när matlagning och bortskaffande av livsmedel.

Spider kontroll

Allt som behövs för att effektivt bort ditt hem av skalbaggssilke är en långskaftad kvast. Om du inte har en kvast, kan du åstadkomma samma effekt med en vakuum utrustad med en borsttillbehöret. Ständigt befria ditt hem av duk är ett effektivt medel för att kontrollera din spindel befolkning. Bland de områden som behöver ständig uppmärksamhet är hörnen mellan väggar och tak, bakom gardiner och möbler, skåp och garderober och vid köksmaskiner.

Ved förvaring

Om du har en vedeldad öppen spis, måste du ta särskild hand lagra din leverans av ved. Även att hålla skadedjur borta från dolda ramarna inuti travar av fnöske är nästan omöjligt, kan du minska möjligheten för dessa fel att ta sig in i huset genom att placera din vedtrave så långt bort från huset som möjligt samtidigt fortfarande minska ansträngningen för att överföra trä från utomhus till inomhus.

Banka flugor

Minska din frustration på saknade flugor med en swatter genom att lära dig ett litet tips baserade på uppförandet av dessa skadedjur. När en fluga tar fart från en yta, kommer det alltid flytta bara lite på baksidan innan du tar i riktning framåt. Sikta din Flugsmälla något bakom flugan att öka dina chanser att en framgångsrik swat.

Växtskadegörare

Ett hus fyllt med växter är en magnet för skadedjur. Ett effektivt sätt att hålla insekter borta från dina växter är till pressa en vitlöksklyfta ner i marken nära rötterna. Om vitlöken ska börja gro, bara ta några saxen till den och skära ned skotten.