Hushållens Tips för igensatt Diskhoar

Hushållens Tips för igensatt Diskhoar

Igensatt sänkor är inte bara besvärlig men de medför också oönskade lukter och eventuella bakterier in i huset. Det finns sätt att få det handfat loss utan att använda hårda och dyra kemikalier. Några verktyg och husgeråd kan göra underverk på igensatt sänkor.

Bakpulver och ättika

Denna välkända kombination har använts i åratal av barn som arbetar på vulkanutbrott naturvetenskapliga projekt. Den kemiska reaktionen som skapas av dessa ingredienser kan användas i unclogging sjunker också. Börja med att hälla 1/2 kopp bakpulver i avloppet följt av 1/2 kopp av vanlig vit eller äppelcidervinäger. Webbplats avlopp och VVS rekommenderas inte ris eller balsamvinäger extra salter och smaker. Täck avloppet och låt den kemiska reaktionen som arbetar för en halv timme. För att avsluta, häll en tekanna med kokande vatten i avloppet skölj och ta bort eventuella kvarvarande Träskor. För bara något igensatt avlopp, kan kokande vatten fungera av sig själv som ett avlopp renare.

Sink kolven

En diskbänk kolven är ett bra verktyg att ha runt vid oönskade träskor. De är mindre än toaletten kolvar, genomsnitt om en 1/3 av storlek. Ofta de kan hittas på livsmedelsbutiker och järnhandel och är relativt billiga. Om ett avlopp börjar skall bilda en täppa, kan en diskbänk kolven brukar göra susen. Happy Living Magazine tyder på att fylla upp diskbänken med lite vatten (2 till 3 inches) om det inte redan finns stående vatten. Detta kommer att skapa en bättre tätning för sugningen. Helt enkelt placera kolven över avloppet och störta det några gånger på samma sätt av störta en toalett. Därefter kör varmt vatten ner i avloppet och kontrollera att det är dränering i normal takt.

Rengöring fällan

En regelbunden rengöring av fällan under diskbänken kan undvika täppa uppbyggd. Fällan är placerat under diskbänken i U-formade röret. Webbplatsen hushållning kanal föreslår bär gummihandskar och skyddsglasögon. Helt enkelt placera en hink under fällan och med hjälp av en skiftnyckel eller tång ge var och en av metal slip nötter ett halvt vända; från där kan de lossas för hand. När fällan lossas, helt enkelt ta bort någon blockering som kan orsaka drain träskor. När fällan är ordentligt rengjorda, dra åt muttrarna slip för hand först så de kapslas ordentligt. Hushållning kanalen råder inte skärpa dessa över ett halvt varv med tång eller en skiftnyckel. Denna process kan vara lite rörigt men regelbundet underhåll kommer att tillåta den bästa dräneringen möjligt.