Hushållens Tips för bröd band

Hushållens Tips för bröd band

Bröd band som kommer med limpa bröd, frallor och andra bakverk tenderar att hitta själva hela kök och buntas ihop i en hög. Kasta bort dem verkar meningslöst när de kan återanvändas och sätta för att använda i hela huset. Gröna levande och miljövänliga taktik återanvända objekt till få mest ute om deras existens, bröd band kan hitta gott om användningar om du titta runt och inse de enkla twist-tie enheterna kan hålla ihop mer än vad en plast brödpåse.

Hantverk

Bröd Slipsar kan användas i hela en mängd projekt hantverk för att ersätta strängen, piprensare och även lätta craft garn. Du kan använda bröd banden för att säkra objekt och objekt till en krans av helt enkelt vrida bröd slips på basen av objektet som ska fästas på kransen och inslagning slips på baksidan av kransen. Vrida ändarna ihop tätt att säkra objektet. Bröd Slipsar kan användas i hantverk projekt med att säkra en punkt till en annan när du inte vill eller inte kan använda lim. Använda överblivet bröd band för craft-projekt är också ett billigt sätt att få barn inblandade i craft-projekt utan att behöva investera en massa pengar i projektet leveranser.

Hushåll reparationer

Små hushåll reparationer--de som inte kräver lim, gips eller ens ingripande av en professionell--kan ofta uppnås med hjälp av bröd band bindande förmåga för att få saker tillbaka i fungerande skick. Exempelvis om en sträng har kommit lös till en påse med ett handtag, kan du vrida ena änden av bröd slips till den brutna änden av handtaget och vrida den återstående lösa änden till andra avsnitt i påsen där handtagets ursprungliga drog gratis. Du kan använda bröd band för små, tillfälliga reparationer på artiklar som så småningom behöver en mer permanent lagning men kan räcka lite längre av hålls tillsammans med bröd band. När att hitta platser och sätt att använda band för hushåll reparationer, vet att fungera av banden är ungefär samma styrka som en bit lätta tråd och därför kommer bara hålla ihop lätta objekt och de inte används för tung.

Organisation

Massor av löst objekt lägga i hela huset, och många behöver bara vara bundna tillsammans för att hålla dem organiserade och snyggt. Några exempel på när bröd Slipsar kan användas för att organisera är binder samman lös dricka sugrör, att hålla hästsvans innehavare på en plats och samla ihop och att säkra en hög med pennor eller pennor. Du kan använda de bröd band för att hålla ihop objekt genom löst att placera objekten längs bröd slips och vrida ändarna ihop för att hålla objekt bundled prydligt. Bröd band också komma till hands när samla ihop lös och slumpmässiga elektroniska kablar och ledningar att få dem att verka mindre fula och oregerlig.

Skönhet och mode

Bröd Slipsar kan användas i både badrum och omklädningsrum, särskilt när de behövs i en knipa. För att använda i badrummet, bröd band kan du vrider hår i en hästsvans när en sann hästsvans innehavaren eller hårspänne är bara inte helt enkelt tillgänglig. Att göra det, vrid slips runt håret att säkra och täck med ett band, båge eller andra objekt att täcka upp brödet binda sig. För mode, kan bröd band vara loopas runt baksidan av lös blusar och skjortor till cinch dem tillsammans och göra dem passar bättre. Du kan också använda samma cinching teknik till säkert byxor och strumpbyxor genom vridning slips på området midja i artikeln och vrida den löst sittande kläder tills det passar mer tätt.