Hushållens Tips för att bli av med möss i huset

Hushållens Tips för att bli av med möss i huset

En fråga som uppstår i både stad och land hem är problemet med möss. Möss normalt försöka få inne under hösten innan vintern slår. Möss är oönskade på grund av de sjukdomar som de bär och de skador de orsakar att inredningen i ditt hem. Det finns flera sätt att eliminera möss från hemmet. Vissa är dödliga medan andra är dubbade "human".

Våren fällor

Våren fällor är en beprövad metod för att eliminera möss. Sprida lite jordnötssmör eller andra klibbiga ämne på fällan och ställa in den. Placera den på marken nära några öppningar eller där du sett mus spillning. Inom några dagar kommer musen kan fastna i fällan. Ange flera fällor för att fånga flera möss.

Limmet fällor

Limmet fällor är ett annat alternativ för att fånga och eliminera möss. När mössen kör över fällorna fastna de. Problemet med lim fällor är att mössen inte dör. När du tömmer fällan kan du försöka gratis musen, men det är mer troligt att dess hud kommer att dra bort och kvar i fällan. Bara använda lim fällor om du kan magen röran.

Stänga öppningar

Det bästa sättet att hålla möss permanent från hemmet är att täta alla öppningar på utsidan. Gå runt i huset och utanför och täta alla hål större än ½ tum. Saker stålull i hålen och försegla på plats med tydlig täta. Detta förhindrar möss in i huset. Det enda problemet med denna metod är att om möss är närvarande i väggarna, de kan fastna och dö innanför murarna. Detta skapar en stinkande lukt i flera veckor.

Sund myggmedel

Fällor som avger ett högfrekvent sonic ljud hjälper avskräcka möss kommer in ditt hem. Ljudet som motbjudande avger är ohörbara för det mänskliga örat, men enheter möss och andra gnagare galen. Detta är ett effektivt sätt att ta bort möss från hemmet, men det tar oftast flera enheter.

Katt

Katter är ett annat alternativ för borttagning av musen. Katten måste vara aktiva och kunna jaga möss. Ibland är förekomsten av en katt ensam nog för att hålla möss kommer in ditt hem. Andra möss ta mer övertygande.

Elektroniska fällor

Elektroniska fällor fånga musen och döda den med en liten explosion av elchock. Detta är ett snabbt och smärtfritt sätt att döda möss. Fällor kan sedan töms i papperskorgen eller tas till en veterinär för bortskaffande.

Levande fällor

Om tanken på att döda en mus är osmakligt till dig, kan du använda levande fällor. Levande fällor bur möss för bortskaffande i långt borta-fält eller på ett djurhem. Se till att ringa skydd innan du tar möss att säkerställa det accepterar Sork.