Hushållens användning av protes rengöringsmedel

Protes rengöringsmedel är billiga att köpa och inte innehåller slipande rengöringsmedel, eftersom de används till säkert ren och luktfri löständer. De ger inte dessa fördelar helt enkelt att proteser, heller. Protes rengöringsmedel kan också hjälpa rengöra ditt badrum, rätter, smycken och objekt baby.

Glas vaser

Om du har en vas med en hård plats att rengöra, droppa i en protes rengöringsmedel tablett, sedan fylla vasen med vatten. Rengöringsmedel kommer att rengöra glaset som fläckar blöt i vattnet. Senare, spilla ut vätskan, skölj vasen med sötvatten och torka.

Torkade ost på rätter

Om du har en maträtt med torkad ost på den, sätter i proppen i diskhon och fylla diskhon med varmt vatten. Droppa i en protes rengöringsmedel tablett. Placera skålen i vattnet sjunker. Protes rengöringsmedel kommer att äta bort torkad ost. Skölja skålen med rent vatten och låt torka.

Kaffekopp fläckar

Om du har en kaffekopp målat från kaffe, fyll upp det med varmt vatten. Droppa i en protes rengöringsmedel tablett. Vänta 20 minuter och häll ut. Skölj sedan koppen med rent vatten. Kaffe fläckar bör vara borta.

Rengöra en igensatt avlopp

Släpp 4 tabletter av protes rengöringsmedel i en stoppas upp eller långsam-Spring avlopp. Häll 1 kopp vit vinäger i avloppet, och sedan fylla diskhon med varmt vatten och låt den gå i avloppet. Stoppens påverkan bör öppnas.

Gryta rätter

Inte skrubba gryta rätter som har hårt, knaprig mat kvar i dem. Släppa en protes rengöringsmedel tablett i dem och fyll skålarna med varmt vatten. Låt den vatten sit i en timme. Häll ut och tvätta rent.

Baby tandsprickning poster

Protes rengöringsmedel tabletter ta bort torkad baby formel och bakterier utan skrubbning. Placera barnet tandsprickning föremål och nappar i diskhon. Fyll diskhon med varmt vatten. Släpp en protes rengöringsmedel tablett i diskhon och låt artiklarna njuta i 20 till 30 minuter. Dränera diskhon och skölja baby poster ren.

Diamant smycken

Protes rengöringsmedel tabletter kan göra dina diamanter lysa och glittra igen. Placera diamant smycken i ett glas med varmt vatten. Droppa i en tablett. Låt det sitta i 5 minuter. Häll vattnet ur glaset och skölj smycken. Dina diamanter bör mousserande igen.

Toaletten renare

Ett lätt sätt att rengöra en toalett med ingen skrubbning är att släppa en protes rengöringsmedel tablett i skålen. Vänta ca 25 minuter och spola toaletten. Nu bör skålen ren.

Hållare rengöring

Ren alla skrymslen och vrår av din tandreglering hållare utan skura de svåra att nå platserna. Placera hållaren i en skål fylld med varmt vatten. Droppa i en protes rengöringsmedel tablett. Vänta 5-10 minuter och skölj sedan hållaren.