Husgeråd att döda vägglöss

Vägglöss är små skadedjur som kan finnas inuti madrasser, filtar och stoppade möbler. Dessa små varelser foder av blod, och de mata brukar på natten, vilket gör dem extremt irriterande för många människor. De flesta angrepp av vägglöss kan förstöras av en professionell ansökan av insekticider. Det finns dock några hushåll metoder att bli av dessa buggar, särskilt i situationer med mindre infestationer.

Vaccuming

Dammsugning är en av de mest direkta sätt att befria ditt hem av vägglöss. Ta din hushåll vakuum och använda slangen vakuum över infekterade områden. Se till att nå varje spricka och hörnet av det smittade området eftersom vägglöss är mycket små och tunna och kan enkelt dölja i små, svåra att nå områden. När du har avslutat dammsugning området, omedelbart bort den vakuum påsen, dölja det i en dragsko soppåse och lagra den utanför hemmet. Du vill inte riskera chansen att hålla bedbugs inne i ditt hus, eftersom de kan möjligen fly från vakuum påsar.

Rengöring

Rengöring, om det görs ordentligt, kan faktiskt döda vägglöss. Ta lätt att tvätta objekt som filtar, lakan, madrasskydd och handdukar och tvätta dem med de hetaste vatten som möjligt, antingen för hand eller i din tvättmaskin. Vägglöss kan inte överleva temperaturer över 100 grader, så se till att vattnet överstiger denna temperatur. Om dessa poster inte ska tvättas i varmt vatten, kan du tvätta dem i kallaste vattnet möjligt. Extrema varma och kalla temperaturer dödar snabbt vägglöss.

Ångande

Vägglöss oförmåga att överleva extrema värme villkor, är ångande också dödliga för dessa buggar. Använd en hem hand-ångbåt som du använder för kläder och attack områden som är smittade med vägglöss. Om du inte har en ångkokare av dina egna, kan du enkelt hyra dem från lokala tjänsten städföretag. Detta är ett effektivt sätt att attackera med värme områden som är svåra att tvätta. Efter överdriven ångande, kan vissa objekt behöva ställas in utanför torka.

Hushållskemikalier

Det finns vissa hushållskemikalier som du kan använda för att döda vägglöss, men du bör vara försiktig när du använder inga kemikalier i ditt hem. Alkohol kommer att döda dessa buggar, så spraya angripna områden med en lösning som är 90 procent outspädd alkohol. Du kan också skapa en lösning genom att kombinera 1/2 kopp borax till 1 gallon vatten och spraya den på de infektera områdena. Dessa lösningar är bra att använda längs madrass sömmar, runt knappar och i tårar eller sprickor i stoppade möbler och madrasser.

Frysning

Precis som extrem värme är dödliga för vägglöss, så är extrem kyla. Prova att frysa ut vägglöss i ditt hem. Du kan sänka din termostat så låg som möjligt och lämna det på i flera timmar, att frysa ut buggar. Du kan också placera lakan och filtar i en frys till döda buggar, men se till att rensa ut frysen när du är klar. Du kan också ta filtar, madrasser och lakan utanför på en kall, blåsig dag och lämna dem utanför för att döda buggar.