Hur vill radbryta kranar för vintern

Hur vill radbryta kranar för vintern

När vädret utanför uppmanas säsongens första kopp varm choklad, är det dags att börja förbereda ditt hem. Inspektera gummilister för läckor, växla storm dörrar för avskärmer dörrar, skydda utemöbler och inspektera och rengöra skorstenen. Det är också viktigt att VINTERBONA utomhus kranar och Linda in dem för att förhindra skador när temperaturerna sjunker under fryspunkten. Det är mycket lätt att vinterförbereder din blandare och tar bara några minuter.

Instruktioner

•Dra ut slangar från kranar och store genom vintern.

•Var tidningar eller trasor och sjal runt omkring varje tapp och handtag tills kranen är helt täckt och det finns 1 tum av stoppning runt kranen.

•Kapa plast i 24-tums längder och wrap över materialet kring kranen tills materialet är helt täckt. Täta plast med silvertejp så på förpackningen kommer sitta kvar över vintern.

Tips & varningar

  • Som ett alternativ till inslagning kranar med trasor och plast, finns isolerad skum skal på de flesta järnaffärer.
  • Avgöra om du har en separat avstängningsventil för utanför kranar. Beroende på hemmet kanske en separat avstängningsventil i källaren eller garaget. Om du upptäcker att du har en separat avstängningsventil, stänga av den. Gå tillbaka ut och slå sedan på alla utsidan kranar och låt vattnet rinna från raderna. Stänga kranar efter vatten avlopp. För bostäder som har separata avstängningsventiler, behöver du inte att Linda rören.