Hur vet jag om stiftelsen reparationer lösa problemet

Hur vet jag om stiftelsen reparationer lösa problemet

När du har gjort en dyr eller high-energy reparation på din foundation, kommer att du undrar om arbete var värt mödan. Detta är svårt eftersom det kan ta tid för ett problem att överbrygga en tillfällig fix. Kom bara ihåg att göra det bästa reparationen eller anlita de bästa entreprenör som du kan och övervaka att reparera efteråt för tecken på problemet återvänder eller försämring.

Instruktioner

•Kontrollera din reparation. Fråga dig själv om du följde instruktionerna exakt och gjorde allt du kunde. Leta efter något som kan göras för att slutföra din reparation. Till exempel har du fylla i en spricka helt och försegla det väl?

•Titta på för att problemet återkommer. Det kan inte visa upp för flera veckor eller till och med flera månader. Om du fast en läcka, leta efter vatten sipprar i efter stor regndusch stormar. Om du fast en spricka, det kommer tillbaka eller breddning?

•Look för nya problem. Om en annan spricka visas bredvid originalet eller ännu mer vatten läcker i än tidigare, detta kan tyda större stiftelse problem som måste hanteras.

•Consider en andra reparation. Du kanske vill prova att reparera själv, om du vet hur man gör. Detta blir den billigare vägen. Men om du känner att du kan vara i över huvudet eller problemet förvärras, ring i en professionell--åtminstone för en utvärdering.

Tips & varningar

  • Om problemet var en spricka och det börjar att återgå, kan detta bara betyda att du behöver en andra reparation. Men om sprickan gör bredare till mer än en tum, detta kan tyda på allvarligare problem med ditt hus strukturen stabilitet.
  • Försök inte fixa en läcka om du inte har tid och engagemang. Läckor är allvarliga och svåra reparationer.