Hur vet jag när orientaliska paprika är redo att äta

Asiatiska paprika innehåller (som de kallas allmänt) ett antal mycket varm sorter, inklusive thailändska chile peppar och japanska aji paprika. De flesta asiatiska paprikorna i hög slutet av Scoville skalan, en skala som mäter hotness av paprika. Thai chili, eller Bird's eye paprika, klockan mellan 50.000-100.000 Scoville enheter och indiska naga jolokia peppar kan innehålla 800.000-1,041,000 Scovilles, jämfört med en söt röd paprika, som har 0 enheter. Asiatiska varm paprika kan odlas över hela USA, och kan användas färsk, torkad eller inlagda.

Instruktioner

•Kontrollera din paprika varje dag eller varannan dag. Medan du kan äta och laga mat med dem innan de är mogna, har de mest smak om du kan låta dem stanna i vinstocken förrän de är fullt mogna. Titta på längden på Paprikorna och upp runt kronan, där peppar lägger till vinstockar.

•Titta på för dina peppar växter börjar luta under tyngden av paprika. Om växten börjar att böja, plocka de grönaste och största paprika som du kan, även om de inte är helt röd. När anläggningen kan bära sin egen vikt igen, kommer den att producera nya paprika. Du kan fortfarande äta dessa paprika, men de blir inte lika varmt som fullt mogen paprika.

•Look för gradvis rodnad i paprikorna och stram hud. Du kan se "Gnid ut", eller små ränder längs pepper's hud där det är stretching. Detta är ett tecken att peppar är mogen. Djupa röda färgerna anger också att en peppar är mogen och redo att skörda. Peppers kommer mognar vid olika tidpunkter, så när du ser dem börjar mogna, kontrollera dem varje dag och skörda de mogna. Du kan fästa paprika från stammen, men det kan vara lättare att klippa dem med kök sax. Med hjälp av sax och klädd i gummi eller latex handskar också minskar chanserna att få peppar vätskor på huden medan du skörda dem.