Hur värma upp frysning vattenpumpar

Hur värma upp frysning vattenpumpar

Vintern kan vara en svår säsong för människor som lever i kylig och landsbygdsområden. Snö och iskalla temperaturer kan lämna hem isolerade och utan vatten när rören frysa. Det är viktigt att hålla vattenpumpar och rörledningar varm och isolerad under denna tid så att ditt hem behåller sin vattenförsörjning under de hårda vinter. Det finns kortsiktiga och långsiktiga alternativ när uppvärmningen fryst vatten pumpar och rör att inte involvera ringa en professionell. Att välja Tina egna ledningar och pumpar kommer att spara pengar.

Instruktioner

•Heat vattenpumpen skjul med hjälp av en värmelampa. Värmelampor kan köpas på de flesta maskinvara och gården butiker. Detta är en kortsiktig lösning och beroende på svårighetsgraden av temperaturen, bör tillåta vattenflödet att återuppta. Om rören fryses också, är det viktigt att hålla vatten som rinner. Sitter vatten kommer att frysa mycket snabbare och lättare än Rörligt vatten kommer.

•Öppna diskbänksskåp och skåp så att varm luft att nå kalla rör inom huset. Vid behov ställa in värmare nära diskbänk rör eller i pumphuset att påskynda uppvärmningen.

•Installera isolering i pumphuset för en långsiktig lösning på fryst vattenpumpar. Många material fungerar som isolering, från glasfiber isolering till halm. Besök en järnaffär för att se vilket alternativ som är bäst för din pumphus. Under extrema förhållanden, installera gummilister längs dörren och i sprickor inom pumphuset så att kall luft och vindar inte kan ange strukturen.

Tips & varningar

  • När du använder en värmelampa eller värmare i pumphuset, se till att inga lätt brandfarliga föremål finns. Lämna inte antingen värmelampa eller värmare på under en längre tid eftersom detta är en potentiell brandrisk.
  • Använd inte öppen eld eller facklor att försöka Tina frysta rör.