Hur tråd rörelsedetektorer på ett Garage dörröppnare

Ett garage dörröppnare aktiveras normalt av en signal som skickas från en fjärrkontroll. Du kan koppla en rörelsedetektor till Garagedörr sensor att aktivera dörren. Rörelsedetektorn ska kopplas till den huvudsakliga kontrollkretsar av garage dörröppnare sensor - förfarandet är enkelt och liknande på sätt oavsett tillverkaren. Du behöver några gemensamma verktyg, som kommer några leveranser från en järnaffär.

Instruktioner

•Vrid av garage dörröppnare strömbrytare; denna växel kommer vanligtvis att motoraxeln. Gå till säkringsdosan och resa lämpliga kretsbrytaren att avbryta elkraft till garage dörröppnare.

•Kapa av en avsluta av mini-jack plug-kabel med bladet av en mattkniv. Skåra 2 inches i på den yttre isoleringen från skär slutet med en mattkniv. Dra tillbaka isoleringen för att avslöja de två inre kablarna. Strip en 1/2 tum av isolering från ändarna av båda trådarna med en wire strippor.

•Sätt i minikontakt slutet av mini jack Anslut kabeln till mini-jack utgång på rörelsedetektorn. Placera rörelsedetektorn mot den baksida väggen i garaget, som vetter mot garageporten. Montera rörelsedetektorn i väggen med träskruvar med hjälp av en stjärnskruvmejsel.

•Öppna kontroll panel locket på sidan eller botten av rörelsedetektorn--om en skruv håller locket stängt, lossa skruven först med skruvmejsel. Ange alla kontroller inne på Kontrollpanelen till deras halvvägs inställning för känslighet, avstånd och hastighet av reaktion. Ange valfri "Skymning/dag" eller liknande kontrollvredet till halvvägs märket. Stäng locket och, om det finns en skruv, dra åt skruven.

•Locate sensorn placeras mot dörrkarmen garage på ena sidan av garageporten. Sätt spetsen på en platt kant juvelerare skruvmejsel under plast locket som täcker sensorn. Lyft spetsen att lossa locket. Ta bort locket.

•Lossa två skruvarna på sensorn med en juvelerare Phillips skruvmejsel. Linda trådarna från mini-jack kabeln runt en skruv. Dra åt skruvarna. Placera locket tillbaka på sensorn. Anslut den rörelsedetektor nätsladd till ett vägguttag för makt. Återställa elkraft till garaget och aktivera garage dörröppnare på.