Hur tråd en Sensor för en Genie garageport

Garage dörröppnare omfatta en fotoelektrisk sensorsystem för att förhindra skador på dörren eller öppnaren. Givaren avger en infraröd stråle som när brutit, orsakar öppnaren sluta stänga dörren och vänder rörelsen tillbaka till öppet läge. Kabeldragning för en sensor för en Genie garage dörröppnare är ungefär som alla andra öppnaren. Dock använder Genie klipp för att säkra kablarna till öppnare järnväg i stället för häftning kablarna till taket.

Instruktioner

•Unroll låg spänning ledningar på varje sida av dörren från sensorn tillbaka mot Genie makten huvudet. Varje låg spänning tråd ingår två strandar inneslutet i tråd isolering.

•Staple kabeln i väggen 6 inches över sensorn, lämnar 3 inches av avsluta av tråd hängande förbi sensorn. Se till att kabeln är i centrera av isolerade stapelvara innan Hamra krampa i väggen. Inte tränga igenom kabeln med krampa eller mosa krampa i kabeln. Det behöver bara hålla tråden.

•Stretch tråd upp väggen tills du kommer till det övre hörnet av öppningen. Häfta kabeln säkert och sträcka ut den över till den grad att öppnaren järnväg fäster till toppen av garageporten. Placera en stapelvara över kabeln för att säkra den på väggen. Upprepa för den motsatta sidan.

•Sätt kabeln ovanpå fast sidorna av öppnare järnväg. Driva en tråd klipp över ledningar och järnväg framtill på järnväg. Wire klippen är bitar av vinklade plast som textilelektroderna över toppen av öppnare järnväg. Sträcka kablarna halvvägs över toppen av stången och bifoga ett annat tråd klipp. Fortsätta stretching tråd över toppen av öppnaren och placera ett annat tråd klipp 4 inches från slutet av järnväg. Driva ytterligare wire clips jämnt över toppen av stången mellan tidigare.

•Separat två strandar i slutet av kabeln på sensorn med en mattkniv. Försiktigt glida bladet mellan de två delarna och separera de sista 2 inches av slutet.

•Strip 1/2 tum av isolering av varje tråd med wire strippor. Lossa de två tråd terminal skruvarna på sensorn en full vända med en Phillips-skruvmejsel. Sätt i slutet av varje tråd mellan platta under skruvarna och dra åt skruvarna för att säkra trådarna. Upprepa för den motsatta sidan.

•Placera en trappstege under den bakre delen av Genie dörröppnare makten huvudet. Dra ur nätsladden från eluttaget i taket. Hitta terminal skruvarna på baksidan av huvudet öppnaren.

•Lossa de andra och tredje terminal skruvarna från den översta en full sväng med skruvmejsel. Avskurna överflödiga ändarna av ledningarna med wire strippor så att du har bara 6 inches av tråd hängande öppnaren makten huvudet. Skilda ändarna precis som du gjorde på sensorer och strip off 1/2 tum av isolering från varje tråd.

•Bend i ändarna av kabeln in i små krokar. Skjut de två kablarna med svart rand på en av terminal skruvarna och dra åt skruven. Skjut de återstående två fasta vita kablarna på återstående terminal skruven och dra åt skruven. Anslut nätkablarna öppnare i taket uttaget.