Hur tråd en Duplex utlopp

Duplex uttaget (två 120V eluttag, ovanpå varandra) är en av de vanligaste typerna av eluttag konfigurationer. Om du är remodeling, lägga till ett tillägg, eller att behålla ditt hem, är att veta hur tråd en duplex utlopp ordentligt en viktig färdighet att ha i din repertoar.

Instruktioner

•Vrid av strömmen till kretsen på rutan breaker. Om inte du helt säker på vilken krets levererar ström till kretsen, stänga av huvudströmbrytaren.

•Strip kablarna som kommer att anslutas till uttaget. Ledningar som leder till utloppet kommer att ha svart och vita trådar i kabeln--remsa isoleringen tillbaka 3/4 tum att exponera bare tråd. Om ditt uttag är på slutet av en krets, har du en kabel till det. Om uttaget är del av en större krets, har du en kabel leder till det, och en annan ledande till nästa uttag

•Anslut kala ledningen av den svarta kabeln till mässing-färgade skruven på sidan av utlopp. Anslut den svarta kabeln går till nästa uttag (om nödvändigt) att den andra skruven. På andra sidan av utlopp, Anslut den vita kabeln till silver skruven och den vita kabeln leder till nästa uttag (om nödvändigt) till andra silver skruven.

•Montera utlopp i rutan gänget (väggboxen), använder skruvhålen på flikarna högst upp i utloppet. Täck med en skylt med utlopp.