Hur tråd en dörrklocka Chime

Dörrklockan chimes ligger inne i ditt hem. Vissa dörrklockan chimes är trådlösa. Dock är andra anslutna till dörrklockan. När dörrklockan skjuts, låter dörrklocka klockljudet dig veta genom att släppa ut ett "ding-dong" ljud. Kabeldragning för en dörrklocka chime är lätt och en aktivitet de flesta villaägare kan slutföra själva. Detta projekt kommer troligen att du ett par timmar, med de flesta av den tid med kablarna till dörrklocka klockljudet.

Instruktioner

•Välj läge för din nya dörrklockan chime. Klockljudet finns på en central vägg i huset så kommer du att kunna höra det. oavsett var du är. Använd en Gips såg för att skära en 1 tums x 1 tums fyrkant. Detta är där dina ledningar kommer att komma ut att bifoga till din nya dörrklockan chime.

•Locate transformator. Detta kommer att vara placerad i källaren eller på vinden, beroende på var din brytare box är. Plats i slutet av den svarta gauge 18 kabeln i rätt storlek hål på tråd strippor. Kabeln bör hålla sig förbi strippor av ungefärligt 1/2-inch. Pressa i handtaget på strippor tillsammans och dra strippa bort slutet av kabeln för att ta bort Plastbeläggningen. Upprepa med en gauge 18 vit tråd.

•Bend båda trådar. Lossa de två skruvarna på framsidan av transformatorn. Linda en tråd runt varje skruv. Det spelar ingen roll vilken tråd går runt vilken skruv. I det här exemplet den svarta kabeln kommer att leda till klockljudet och den vita kabeln kommer att leda till knappen dörrklockan.

•Gå till det att du skär i steg 1. Skicka fisk tape bakom gips, mot transformatorn. De flesta transformers kommer att vara i källaren. Vända i slutet av fisk tejpen så att den går under golvet reglarna och över till transformatorn. Gå tillbaka till transformatorn och vira den svarta kabeln runt fisk bandet. Flytta tillbaka till öppningen och rulle fisk bandet fram till kabeln kommer genom hålet.

•Ta bort locket från din nya dörrklockan chime. Några skal har skruvarna som håller dem på plats medan andra har en låsning tab. under lock visas fyra tydligt märkta skruvar.

•Strip 1/2-tums stänga i slutet av den svarta kabeln. Lossa skruven märkt "transformator" på din chime. Linda den svarta kabeln runt denna skruv. Dra åt skruven för att säkra tråd.

•Strip 1/2-tums stänga i slutet av en ny svart tråd. Lossa skruven märkt "front" eller "back" beroende på vilken dörr knappen dörrklocka ska associeras med. Vira tråden runt skruven och dra åt skruven.

•Sätt locket tillbaka på din chime box. Klockljudet är nu kopplad. De lösa ändarna av både vita och svarta kabeln kan fiskas till knappen dörrklockan.