Hur tråd en 220 plugg till en brytare Panel

Lägga till ett 220-volts kärl för en ny tunga apparat är en relativt enkel ledningsdragningar. I vissa fall--när tjänsten panel och kärl finns både i en oavslutad källaren, kan till exempel--det åstadkommas på mindre än en timme. Andra situationer kräver skär genom gips eller golv och gängning elkabel: färdigheter som är inom räckhåll för de flesta gör-det-självare.

Instruktioner

• Se till att din tjänst panel har plats för en annan tunga krets. 220/240-volts kretsar använda dubbelpols brytare som kräver att vertikalt intilliggande platser.

•Plan den kretsen bana att köra så rak som möjligt. Detta sparar ansträngning och pengar som kabel kan vara svårt att tråden runt kurvor och är dyrt. Hoppa till steg 4 om du monterar din kärl på en vägg i en oavslutad källare.

•Kapa hålet för dina kärl. Tunga kärl kan vara golv - eller väggmontage. Om du placerar en väggmonterad behållare i ett färdigt rum, som en första våningen tvättstuga eller kök, använda den behållare kopplingsdosa som mall för snittet. Använda tillverkarens mall som kommer med ett floor monterade kärl. Hoppa till steg 5 köra din kabel.

•Sätt den ihåliga metallrör i betong väggen att skydda krets ledningar. Du kommer att trä kabeln genom kanal och bifoga kärlet till ledningen. Ledningen är behövs bara där kabeln vidrör betong.

•Köra kabeln från kärlet till panelen service. Gängtejp fisk genom ny låda eller golvet hål och tryck in den på krets vägen mot panelen. På panelen, Fäst änden av elkabeln till slutet av fisk tape och dra den tillbaka mot utloppet, lämnar åtta inches eller så av tråd exponeras i varje ände.

•Montera kärlet i sin kopplingsdosa eller koppla den till den kanal som innehåller kablar. Anslut de svarta och röda kablarna till de "heta" mässing terminalerna och den vita kabeln till neutral terminalen. Anslut den gröna eller kala koppartråden till marken terminal.

•Vrid av strömmen till rutan brytare. Avlägsna från utrymmen i panelen tjänster för nya brytaren. Täcket kan vara hoppat ur med en skruvmejsel.

•Se ledningar anslutningarna på brytaren. Anslut svart och röd het trådarna från kretsen till brytaren och de vita neutrala och marken linjerna till neutral bus bar. Fäst brytaren på plats i det tomma utrymmet i panelen.

Tips & varningar

  • 220 - och 240-volts kretsar är i princip samma sak. Äldre hus var fast med ett par 110-volts kraftledningar, vilket möjliggör maximalt 220 volt för en kretsar. Elektricitet flödar nu till hem i ett par av 120-volts ledningar, vilket möjliggör 240-volts kretsar.