Hur till vända på sol ljus

Ett sätt att lysa upp en gångväg eller lysande ett objekt i din trädgård är att använda solar belysning. Solar belysning är oftast snabb att installera och kräver inga ledningar. Sol ljus arbeta bort batterier. Solen laddar batteriet under dagen, och lamporna tänds när solen går ner. Några lampor har emellertid en övergång till släcker belysningen på och av. Ofta när du installerar belysningen för första gången, glömmer folk att slå på de sol ljus från början. Den svåraste delen om att vrida på sol ljus är att hitta växeln i första hand.

Instruktioner

•Kontrollera sidan av varje sol ljus för en Vippbrytare. Många av de mindre sol ljus användas för spotlighting ett objekt har en växla "Strömbrytare" på sidan. Växla Växla till motsatt riktning med fingret för att slå på sol ljus.

•Vrid den övre luckan av sol ljus motsols om du har rakt sol ljus som fäster vid slutet av en stolpe eller spel. Ta bort den övre luckan precis som när du byter batteri. Växeln "On/Off" är under den övre luckan nära batterifacket.

•Ta bort dekorativa botten av sol ljus som hänger vid sidan av en stolpe. Även är detta samma metod du vill använda när du byter batteri. Stäng "On/Off" av batterifacket till "På" läge.

•Disassemble andra sol ljus precis som du skulle göra när byta batterier på någon annan typ av sol ljus konfiguration. Leta efter växeln "On/Off" nära batterifacket.

Tips & varningar

  • Lite sol ljus har inte en "On/Off"-växel. Om dina lampor inte och ljuset inte arbetar, Rengör linsen och se till att lamporna får full sol under dagen. Byta batterier om det behövs.