Hur till vända din stadsdel i en Gated Community

Hur till vända din stadsdel i en Gated Community

Om du har sett trafiken i ditt kvarter ökning och är orolig för din familjs säkerhet, kan du utforska alternativ för att aktivera ditt grannskap i en gated community. Medan vissa hävdar att dessa walled-off stadsdelar är elitistisk och anti urban, tycker andra de är en perfekt lösning att ta deras oro.

Instruktioner

•Kontrollera din lokala förordningar att se om det är möjligt att konvertera ditt befintliga kvarter med offentliga gator i en gated community. Ta reda på vad lagen kräver att du gör. Behöver du förmodligen att göra framställningar för dina grannar och en viss procent (ofta 60 procent eller mer) måste hålla.

•Decide vilken nivå av säkerhet och bekvämligheter du vill skapa för din gated community. Du kan helt enkelt installera en grind i ytterkanten, som kräver invånarna skriver i en kod för tillgång eller köpa en elektronisk gate konservöppnare. Vissa gated communities har mer avancerade säkerhetskontroller som rörelsedetektorer eller beväpnade vakter.

Vissa gated communities även särskilda bekvämligheter för invånare som ett klubbhus, swimmingpool och sportfaciliteter. Besluta om du planerar att skapa en villaägarnas förening och om medlemskap kommer att vara frivilliga eller obligatoriska.

•Calculate hur mycket varje hushåll måste bidra för de initiala kostnaderna för grinden och andra funktioner samt årliga avgifter för underhåll. Du bör ha en god uppfattning om detta belopp innan du presentera idén för dina grannar.

•Present tanken på en gated community till några av dina grannar. Innan du gör några drastiska drag, informellt poll grannar du vet för att ta reda på om de är öppna för tanken. Du kan välja att hålla en neighborhood grill eller husmanskost middag att introducera konceptet till dina grannar. Förklara fördelarna med konvertering till en gated community och beskriva processen i detalj.

•Retain fastigheter advokat se till att du arkiverar alla nödvändiga pappersarbetet och be om offerter från flera leverantörer för funktionerna gate och säkerhet.

Tips & varningar

  • Om dina grannar inte råd en avgift eller inte är ombord på idén, föreslå en Neighborhood Watch koalition i stället.