Hur till torget upp kläder linje inlägg

Använda en tvättlina torka kläder är en stor grön alternativ som sparar mycket pengar under hela året. Tiden, väder och påtryckningar från hängande tunga våta kläder på en tvättlina börjar långsamt orsaka kläder linje inlägg för att luta. Du kan kvadrat upp kläder linje inlägg med några gemensamma verktyg och en påse med konkreta mix i några timmar utan mycket arbete.

Instruktioner

•Ta bort kläder linje från polackerna.

•Dig ut i jorden vid sidan av tvättlina post som är motsatsen till tvättlina. Om inlägget ligger i betong, gräva ett kilformade hål bredvid betong. Om kläder linje post är i grus eller ändra grävt i jorden, gräva en kil form ca 6 inches i toppen till en punkt längst ned.

• Tryck på kläder linje inlägget tills inlägget är lod. Använd ett vattenpass placeras parallellt med inlägget så kolla att det är lod. Om det är ett trä inlägg, tryck det långsamt är noga med att inte fästa inlägget.

•Mix tillräckligt konkreta i hink eller skottkärra med vatten för att fylla det utrymme som skapas genom att flytta inlägget. Följa konkreta tillverkarens anvisningar för att blanda betongen. Använd en spade för att sätta konkreta blandningen i hålet. Låt betongen för att ställa in i 24 timmar. Tvätta av hink eller skottkärra och spade omedelbart så betongen inte torkar på dem. Det blir mycket svårare att ta bort när det torkar.

•Montera-bifoga klädstreck.

Tips & varningar

  • Be en vän om hjälp så att en person kan hålla inlägget i läge medan den andra personen placerar marken bort från baksidan av inlägget på framsidan av inlägget. Om kläder linje inlägg börjar SAG igen, tryck en kil av trä på sidan linje av kläder linje inlägget att räta ut det tillbaka upp. Om inlägget sätts i betong, åter räta och häll mer konkret på kläder linje sidan av inlägget.
  • Bär skyddsglasögon eller glasögon när du arbetar med betong att skydda ögonen från stänk. Betong kan vara irriterande så Undvik kontakt med bar hud eller bära handskar.