Hur till torget upp en Pole Frame hus

Hur till torget upp en Pole Frame hus

En pole frame hus har inte sidfötter eller en platta stiftelse. Ytor är monterade till stolpar i marken med betong. Dock måste en snickare kvadrat och plumb väggarna för att säkerställa strukturell integritet. Utan fyrkantiga ytterväggar påverkas allt från golv till tak. Om kvadratur ytterväggar är kritisk, är det inte svårt. Med ett måttband och handverktyg är kvadratur ytterväggar enkel.

Instruktioner

•Styr fyra armeringsjärn stakes i marken, 6 inches djup, med släden. Space insatserna enligt omkrets mått anges i ritningarna. Till exempel om ritningarna kallar för en rektangulär fotavtryck med 20-av-30-fots omkrets mått, ange insatserna därför.

•Measure båda diagonalerna av fotavtryck. Mäta diagonalt över fotavtryck från ett hörn till motsatsen. Spela in mätningen. Mäta diagonalt över fotavtryck mellan de andra två hörnen och spela in avståndet. Justera insatserna tills de två diagonala mätningarna har samma avstånd och fotavtryck är kvadratisk.

•Remeasure omkrets mått. Om benen på fotavtryck inte är lika med omkretsen dimensioner anges i ritningarna, anpassa hörnen därefter. Mät sedan om diagonal avstånden mellan motstående hörn att kontrollera för square.